logo
26 May 2016

Beachy

Gepost in mijn outfits

beachy, strand, adidas x topshop, adidas superstar, fuzzy coat, navy coat, pantalon, mango, longsleeve, katwijk aan zee, jozemiek, dare to be fabulous oorbellen, nagels lakken, 25 graden, lente, ringlight, nellybeachy, strand, adidas x topshop, adidas superstar, fuzzy coat, navy coat, pantalon, mango, longsleeve, katwijk aan zee, jozemiek, dare to be fabulous oorbellen, nagels lakken, 25 graden, lente, ringlight, nellybeachy, strand, adidas x topshop, adidas superstar, fuzzy coat, navy coat, pantalon, mango, longsleeve, katwijk aan zee, jozemiek, dare to be fabulous oorbellen, nagels lakken, 25 graden, lente, ringlight, nellyBeachy / Fashion is a partybeachy, strand, adidas x topshop, adidas superstar, fuzzy coat, navy coat, pantalon, mango, longsleeve, katwijk aan zee, jozemiek, dare to be fabulous oorbellen, nagels lakken, 25 graden, lente, ringlight, nelly

Ik ben helemaal geen strandmens, maar terwijl ik dit typ kan ik best verlangen naar met een warme chocomel achter een windscherm naar een ondergaande zon kijken met een zonnebril op m’n kop. Zo. Lange zin.

Die zonnebril heb je deze week niet nodig, maar dat vind ik eigenlijk wel even prima. Ik ben toch druk met binnen-zit-dingen (lees: spelen met mijn ringlight, haha!). En zo is het tenminste weer bijzonder als het weer 25 graden is.

Dan ga ik nu even de nageltjes lakken. Niet met spray-on, dat snap je.

Ik draag:

ASOS Tall wit t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
MANGO bruine pantalon (kun je hier vinden)
Nelly fuzzy coat (hier kun je een look alike vinden)
adidas x TOPSHOP Superstar sneakers (hier kun je adidas Superstars vinden)
Jozemiek Dare to be Fabulous oorbellen (klik hier voor meer informatie)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties