logo
16 May 2016

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura en Beached Bronzer Sun-Kissed

Gepost in beauty

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura en Beached Bronzer Sun-Kissed, urban decay, urban decay highlighter, urban decay highlighter aura, urban decay aura, urban decay summer 2016, zomerproducten, zomermake-up, urban decay bronzer, contouren, glow, roze highlighter, urban decay sun-kissed, urban decay beached bronzer, ici paris xl, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Twee producten uit de zomercollectie van Urban Decay: de Afterglow 8-hour Powder Highlighter in ‘Aura’ en de Beached Bronzer in ‘Sun-Kissed’. Highlighter en bronzer zijn natuurlijk dé make-up producten voor de zomer. En Urban Decay stelt me eigenlijk nooit teleur. Eén plus één is twee!

Je kunt hier een korte video bekijken van de complete Urban Decay zomercollectie van dit jaar, als je dat leuk vindt.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura en Beached Bronzer Sun-Kissed, urban decay, urban decay highlighter, urban decay highlighter aura, urban decay aura, urban decay summer 2016, zomerproducten, zomermake-up, urban decay bronzer, contouren, glow, roze highlighter, urban decay sun-kissed, urban decay beached bronzer, ici paris xl, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

De Urban Decay 8-hour Powder Highlighter is er in drie kleuren. Aura is lichtroze, Sin is champagnekleurig en Fireball perzikkleurig met een roze ondertoon. Ik heb de eerste, maar die laatste twee lijken me ook zó mooi! Highlighter is gewoon een prachtig product.

Aura is echt een nieuwe favoriet van me. Je kunt ‘m subtiel gebruiken voor alledag (zoals ik hier heb gedaan), maar je kunt natuurlijk ook meer aanbrengen en voor het discobal effect gaan: whatever you like. De highligher blendt heel natuurlijk weg in de huid en brengt moeiteloos aan. De textuur is wat mij betreft perfect: niet te creamy, niet te poederig.

De verpakking is prachtig, zoals ik van Urban Decay gewend ben. Best minimalistisch, met het ‘visnet’ logo als eyecatcher.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura en Beached Bronzer Sun-Kissed, urban decay, urban decay highlighter, urban decay highlighter aura, urban decay aura, urban decay summer 2016, zomerproducten, zomermake-up, urban decay bronzer, contouren, glow, roze highlighter, urban decay sun-kissed, urban decay beached bronzer, ici paris xl, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Dan de Beached Bronzer. Deze is er in twee tinten: Sun-Kissed (light-medium) en Bronzed (medium-dark). Beiden zijn mat. Op bovenstaande na-foto heb ik zowel de highlighter als de bronzer aangebracht.

Ik heb dus de tint Sun-Kissed. Deze is vrij warm. Daarmee is het niet de eerste bronzer die ik erbij zou pakken om te contouren. Toch heb ik me er eerlijk gezegd nooit zoveel van aangetrokken dat een bronzer echt heel koel en grijzig “moet” zijn om ermee te kunnen contouren. Ik vind het juist wel mooi als een bronzer voor wat warmte in mijn gezicht zorgt. Goed om te weten is verder dat je deze bronzer droog, maar ook nat kunt gebruiken.

De palmboomprint op de deksel maakt de Beached Bronzer voor mij helemaal af. Zomerser kan bijna niet!

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura en Beached Bronzer Sun-Kissed, urban decay, urban decay highlighter, urban decay highlighter aura, urban decay aura, urban decay summer 2016, zomerproducten, zomermake-up, urban decay bronzer, contouren, glow, roze highlighter, urban decay sun-kissed, urban decay beached bronzer, ici paris xl, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Je vindt de Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura hier en de Beached Bronzer Sun-Kissed hier. Wat vind je van de producten?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties