logo
25 May 2016

VANS & Other Stories

Gepost in fashion

VANS & Other Stories, vans, & other stories, & other stories co-lab, zomerschoenen, vans sneakers, linnen sneakers, minimalistische sneakers, fashion blogger, fashion is a party, exclusieve sneakers, slip on

Al eerder werkte & Other Stories samen met VANS. Wat mij betreft geen straf dat ze het nog eens overdoen.

Ik werd natuurlijk gelijk aangetrokken door het enige kleurrijke paar uit de bescheiden collectie. Maar toen ik wat langer keek, begon ik juist ook de ‘Vans Linen Old Skool’ te waarderen. Een heel eenvoudige veterschoen, maar dat minimalisme is juist de kracht van een label als & Other Stories.

De eerste maten zijn al uitverkocht, dus be quick als dit jouw zomerschoenen van 2016 moeten worden. Shop ze hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties