logo
12 May 2016

Vlogging is a party #19 – Door een rollercoaster

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, koningsdag, hemelvaartsdag, bevrijdingsdag, suit suit koffer, jungle book, pathe maastricht, golden tulip maastricht, fashion blogger, suz fashion is a party, healthclub heijenoord, zumba, indry hapsari, work bitch, iced fruit smoothie, maastricht, zara, rondvaart, limburgse vlaai, regen, herfst, real techniques, beautyblender, catrice, thebagstore

Een vlog met van alles en nog wat: de onderbuurman, Koningsdag, herfst, Zumba, Maastricht, Jungle Book en Iced Fruit Smoothies… Mocht je het je afvragen: deze video is dus niet gesponsord. Die smoothies zijn gewoon heel lekker.

Bekijk hier de vorige vlog. En hier de post die ik schreef over de Real Techniques kwasten. Mijn post over de liner.designer komt nog.

Heb je je al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal? Dan krijg je automatisch een melding wanneer ik een nieuwe vlog heb geupload.

Bedankt voor het kijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties