logo
28 June 2016

Backpack

Gepost in mijn outfits

Backpack, rugzak, backpack, thebagstore, leren backpack, amsterdam cowboys, outfit, sandalen, gesponsorde post, side braid, vlecht, zomeroutfit, chain necklace, schakelketting, zwarte rugzak, outfit regen, arnhem, caravan, grijze rokBackpack, rugzak, backpack, thebagstore, leren backpack, amsterdam cowboys, outfit, sandalen, gesponsorde post, side braid, vlecht, zomeroutfit, chain necklace, schakelketting, zwarte rugzak, outfit regen, arnhem, caravan, grijze rokBackpack, rugzak, backpack, thebagstore, leren backpack, amsterdam cowboys, outfit, sandalen, gesponsorde post, side braid, vlecht, zomeroutfit, chain necklace, schakelketting, zwarte rugzak, outfit regen, arnhem, caravan, grijze rokBackpack, rugzak, backpack, thebagstore, leren backpack, amsterdam cowboys, outfit, sandalen, gesponsorde post, side braid, vlecht, zomeroutfit, chain necklace, schakelketting, zwarte rugzak, outfit regen, arnhem, caravan, grijze rokBackpack, rugzak, backpack, thebagstore, leren backpack, amsterdam cowboys, outfit, sandalen, gesponsorde post, side braid, vlecht, zomeroutfit, chain necklace, schakelketting, zwarte rugzak, outfit regen, arnhem, caravan, grijze rok

Soms moet je van de nood een deugd maken. Het weer is vaak zo’n nood. Toen ik deze foto’s ging maken scheen de zon op het moment dat ik de deur uitstapte. Maar toen ik eenmaal bij mijn shootlocatie was, begon het gevecht tegen de tijd/regen. We zagen ‘m wel al aankomen: die bui. Dus ik koos voor een donkere, tikje mysterieuze plek als decor. Een plek die zou matchen met het weer. En met de outfit natuurlijk. Deze caravan trok gelijk mijn aandacht. Hij past perfect bij het ‘nomad gevoel’ van de backpack. Toch?

Want ja… die rugzak. Eerlijk gezegd heb ik sinds de brugklas geen rugzak meer gedragen. Ik was een echt meisjemeisje op de middelbare school (en nog wel hoor), dus die rugzak had ik gauw omgeruild voor een handtas. Maar nu ben ik blijkbaar in een fase beland dat ik de backpack weer helemaal cool vind. Ik kreeg er ook gelijk honderdduizend complimenten over, dus ik denk dat ik het uitstraal. En trouwens: wie zegt er dat een backpack niet meisjemeisje is? Ik vind deze look behoorlijk vrouwelijk, maar wel met een stoere touch.

De rugzak is van Amsterdam Cowboys en vind ik prachtig doordat hij zo minimalistisch is. Hij is bovendien super stevig en natuurlijk gemakkelijk te combineren. Het is dus een ideale tas om alles in te doen en overal mee naartoe te nemen. Je kunt ‘m kopen bij TheBagStore.nl en hij is er ook in cognackleur.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties