logo
16 June 2016

Benefit 3D Browtones en Precisely, My Brow Pencil

Gepost in beauty

Benefit 3D Browtones en Precisely, My Brow Pencil, benefit cosmetics, benefit brow products 2016, beautyblog, fashionblogger, fashion is a party, wenkbrauwgel, brow pencil, douglas, benefit precisely, my brow pencil, wenkbrauwpotlood, make-up, wenkbrauwen, highlighting gel, benefit ka-brow!

Benefit komt met maar liefst negen nieuwe wenkbrauwproducten. En dat is leuk, want Benefit is leuk! Ik word altijd erg vrolijk van de namen en verpakkingen van het merk. Bovendien is de kwaliteit van de producten over het algemeen erg goed. Twee nieuwe Benefit wenkbrauwproducten proberen was dan ook zeker geen straf. Ik vertel je wat ik vind van de Benefit 3D Browtones wenkbrauwgel en het Benefit Precisely, My Brow Pencil wenkbrauwpotlood.

Allereerst nog even: de nieuwe wenkbrauwproducten van Benefit zijn met elkaar ontwikkeld om elk “wenkbrauwprobleem” op te lossen. Denk aan dunne wenkbrauwen of vormloze wenkbrauwen. Als je dat leuk vindt kun je hier een soort quiz doen om erachter te komen welke Benefit brow producten goed bij jou en jouw wenkbrauwen passen.

Benefit 3D Browtones en Precisely, My Brow Pencil, benefit cosmetics, benefit brow products 2016, beautyblog, fashionblogger, fashion is a party, wenkbrauwgel, brow pencil, douglas, benefit precisely, my brow pencil, wenkbrauwpotlood, make-up, wenkbrauwen, highlighting gel, benefit ka-brow!

Benefit 3D Browtones is een highlighting gel. Wenkbrauwgel kende ik natuurlijk al, maar een highlighting gel? ‘It enhances your natural brow color with subtle highlights and soft contrasts’. Je kunt deze gel alleen dragen of in combinatie met een potlood. De gel is waterproof en is er in twee kleuren: Light en Medium. Ik heb de lichtste.

Het Benefit Precisely, My Brow Pencil is een ‘brow-filling and shaping pencil’. Een wenkbrauwpotlood, maar dan niet in potloodvorm – als je begrijpt wat ik bedoel. Je hoeft niet te slijpen, maar alleen te draaien aan de verpakking. Met de “brede” kant van de pencil kun je je wenkbrauwen invullen en met het puntje kun je tekenen en wat strakkere lijnen trekken. Ik vind dit echt een fantastisch product. Het brengt gemakkelijk en snel aan, heeft een fijne textuur, blijft goed zitten en je kunt je wenkbrauwen er zo (on)natuurlijk mee maken als je zelf wilt. Ik heb de kleur 03. Die is prima voor mij. Er zijn in totaal 6 kleuren.

Benefit 3D Browtones en Precisely, My Brow Pencil, benefit cosmetics, benefit brow products 2016, beautyblog, fashionblogger, fashion is a party, wenkbrauwgel, brow pencil, douglas, benefit precisely, my brow pencil, wenkbrauwpotlood, make-up, wenkbrauwen, highlighting gel, benefit ka-brow!

De wenkbrauwgel vind ik niet zo verrassend of vernieuwend. Het highlighting effect heb ik nog niet echt ontdekt. Bovendien merk ik dat zo’n gel niet zo goed past bij mijn wenkbrauwen: ik heb weinig wenkbrauwhaartjes, dus er is niet zoveel om in model te brengen. Voor mijn wenkbrauwen is een product nodig waar ik echt mee kan tekenen. Dat is precies de Precisely, My Brow Pencil stick. Wanneer ik deze pencil gebruikt heb, vind ik het wel fijn om met een wenkbrauwgel te zorgen dat de wenkbrauwhaartjes die ik wél heb op hun plek blijven. Maar echt als finishing touch.

Op onderstaande foto zie je links mijn wenkbrauwen zonder producten, in het midden mijn wenkbrauwen met Benefit 3D Browtones en rechts mijn wenkbrauwen met Benefit 3D Browtones en Preciseley, My Brow Pencil.

Benefit 3D Browtones en Precisely, My Brow Pencil / Fashion is a party

Naast deze twee wenkbrauwproducten ben ik erg benieuwd naar Benefit Ka-Brow! Zou dat een mooie vervanger voor Make Up For Ever Aqua Brow?

Benefit 3D Browtones en Precisely, My Brow Pencil, benefit cosmetics, benefit brow products 2016, beautyblog, fashionblogger, fashion is a party, wenkbrauwgel, brow pencil, douglas, benefit precisely, my brow pencil, wenkbrauwpotlood, make-up, wenkbrauwen, highlighting gel, benefit ka-brow!

Je kunt Benefit 3D Browtones hier kopen, Benefit Precisely, My Brow Pencil vind je hier. Zijn deze producten wat voor jou?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties