logo
30 June 2016

Een jaar geleden

Gepost in mijn outfits

trowback thursday, brief fashion is a party, fashionblogger, outfit strand, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, kokerrok, adidas superstar, adidas x topshop, rode rok, bloemenprint, ottotrowback thursday, brief fashion is a party, fashionblogger, outfit strand, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, kokerrok, adidas superstar, adidas x topshop, rode rok, bloemenprint, ottotrowback thursday, brief fashion is a party, fashionblogger, outfit strand, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, kokerrok, adidas superstar, adidas x topshop, rode rok, bloemenprint, ottotrowback thursday, brief fashion is a party, fashionblogger, outfit strand, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, kokerrok, adidas superstar, adidas x topshop, rode rok, bloemenprint, ottotrowback thursday, brief fashion is a party, fashionblogger, outfit strand, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, kokerrok, adidas superstar, adidas x topshop, rode rok, bloemenprint, ottotrowback thursday, brief fashion is a party, fashionblogger, outfit strand, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, kokerrok, adidas superstar, adidas x topshop, rode rok, bloemenprint, otto

Een throwback thursday naar een jaar geleden. Ik kijk altijd met een dubbel gevoel naar deze foto’s, want ze zijn gemaakt op de dag dat ik een brief publiceerde waar veel om te doen was. 

Anyway, op de foto’s kijk nog blij, want toen ik deze foto’s maakte was ik me nog van geen kwaad bewust. Ik zou dit zo weer kunnen dragen, vooral de rok en de Superstars. Alleen het t-shirt heb ik niet meer. Daar was ik klaar mee. Maar in deze combinatie komt hij goed tot zijn recht.

– Deze post is samen met OTTO tot stand gekomen –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties