logo
15 June 2016

essie shades on, lounge lover en pool side service

Gepost in beauty

essie shades on, lounge lover en pool side service, essie lounge lover collection, essie spring 2016, essie spring 2016 swatches, essie spring 2016 review, beautyblog, nagellak, nail polish, fashionblogger, zomerkleuren, zomernagellak, koraal, paars, petrol, essie nagellak

Mijn liefde voor essie wordt steeds groter. Hoewel ik het nooit zo’n innovatief merk heb gevonden, valt me steeds meer op hoe leuk essie kleurtjes zijn, maar vooral… hoe goed de nagellak blijft zitten! Met een beetje geluk houdt een essie lakje het bij mij een week. Een nette score, wat mij betreft!

In deze post laat ik drie lakjes zien uit de essie spring 2016 collectie: shades on (paars), lounge lover (koraal) en pool side service (petrol). Die laatste vind ik niet zo heel spring-like, maar aan de andere kant zag ik dat er in de zomercollectie van essie zelfs en zwarte nagellak zit. En wat maakt het ook uit? Het is tegenwoordig toch herfst in de lente en lente in de herfst.

essie shades on, lounge lover en pool side service, essie lounge lover collection, essie spring 2016, essie spring 2016 swatches, essie spring 2016 review, beautyblog, nagellak, nail polish, fashionblogger, zomerkleuren, zomernagellak, koraal, paars, petrol, essie nagellak

Mijn favoriet is zeker essie shades on. De paarse tint vind ik fantastisch en ook best apart. Al is lounge lover natuurlijk ook wel erg vrolijk.

De essie lounge lover collectie (niet alleen de koraalkleurige nagellak heet lounge lover, de complete collectie heet ook zo) is bijvoorbeeld hier te koop. Welke kleur is jouw favoriet?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties