logo
25 June 2016

MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick Cinder Black en Frisky Blue

Gepost in beauty

MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick Cinder Black en Frisky Blue, mac cosmetics, colour sticks, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, eyeliner, mac pro longwear waterproof colour stick swatches, blauw oogtpotlood, waterproof oogpotlood, douglas, mac oogschaduw, oogschaduw stick, eyeshadow stick

Oogschaduwsticks kunnen ideaal zijn wanneer je niet veel tijd hebt, maar wel wat meer aandacht aan je ooglook wilt besteden. Ik ben tenminste met een oogschaduwpoeder vaak langer bezig dan met een stick. MAC heeft sinds kort een nieuwe lijn met oogschaduwsticks: de MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick in 21 kleuren. Ik heb Cinder Black (zwart) en Frisky Blue (kobalt).

MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick Cinder Black en Frisky Blue, mac cosmetics, colour sticks, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, eyeliner, mac pro longwear waterproof colour stick swatches, blauw oogtpotlood, waterproof oogpotlood, douglas, mac oogschaduw, oogschaduw stick, eyeshadow stick

De zwarte is niet zo heel erg spannend en kun je vergelijken met een zwart oogpotlood. Al zijn er toch ook een paar verschillen. Zo is de textuur van de Colour Stick een stuk zachter en daardoor bijvoorbeeld beter te blenden dan een potlood. Je kunt met de stick gemakkelijk een dun lijntje trekken, maar ook snel je hele ooglid inkleuren. Verder zijn de sticks waterproof én je hoeft niet te slijpen!

MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick Cinder Black en Frisky Blue, mac cosmetics, colour sticks, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, eyeliner, mac pro longwear waterproof colour stick swatches, blauw oogtpotlood, waterproof oogpotlood, douglas, mac oogschaduw, oogschaduw stick, eyeshadow stick

Frisky Blue is lekker felblauw. Voor de look in deze post heb ik beiden gebruikt: Cinder Black boven mijn oog en Frisky Blue bij mijn onderste waterlijn. Ik vind de combinatie tof. Het zwart geeft mijn ogen meer definitie en het blauw is lekker sprekend.

MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick Cinder Black en Frisky Blue, mac cosmetics, colour sticks, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, eyeliner, mac pro longwear waterproof colour stick swatches, blauw oogtpotlood, waterproof oogpotlood, douglas, mac oogschaduw, oogschaduw stick, eyeshadow stick

Ik vind de MAC Pro Longwear Waterproof Colour Sticks heel veelzijdig, gemakkelijk en snel. Niets op aan te merken! Ben je ook enthousiast? Je koopt ze bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties