logo
2 June 2016

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Muddled

Gepost in beauty

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Muddled, makeup monsters, makeup monsters matte liquid lipstick, liquid lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, beige lipstick, makeup monsters nederland, boozyshop, makeup monsters swatches

Drie keer is scheepsrecht. Na Blush en Raw laat ik nu Muddled zien van Makeup Monsters. Een heel originele tint. Maar originele tinten zou je dan ook Makeup Monsters’ handelsmerk kunnen noemen.

Hoe moet ik de kleur omschrijven? Ergens tussen beige en grijs in? Oordeel zelf maar. Ik zal eerlijk zijn: ik zie er niet per se gezonder uit met deze tint op mijn lippen. Maar ik geloof niet dat dat me veel kan schelen. Ik vind ‘m tof.

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Muddled, makeup monsters, makeup monsters matte liquid lipstick, liquid lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, beige lipstick, makeup monsters nederland, boozyshop, makeup monsters swatches

Muddled is écht mat en blijft goed zitten. Zoals een gemiddelde liquid lipstick. Na de zoveelste maaltijd begint hij wel van binnenuit te “brokkelen”. Tijd om bij te werken!

Misschien nog leuk om even te eindigen met een vergelijking tussen de drie Makeup Monsters tinten. Raw en Muddled zijn het meest apart/onderscheidend, Blush draag ik het vaakste.

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Muddled, makeup monsters, makeup monsters matte liquid lipstick, liquid lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, beige lipstick, makeup monsters nederland, boozyshop, makeup monsters swatches

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Muddled koop je hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties