logo
10 June 2016

Friyay

Gepost in mijn outfits

trenchcoat, handtas geel, gele handtas, vanharen, skinny jeans, vrijdag, leren sandalen, sandalen met hak, beige sandalen, blokhak, fashionblogger, & other stories, zomerjas, oranje lipstick, zomeroutfittrenchcoat, handtas geel, gele handtas, vanharen, skinny jeans, vrijdag, leren sandalen, sandalen met hak, beige sandalen, blokhak, fashionblogger, & other stories, zomerjas, oranje lipstick, zomeroutfittrenchcoat, handtas geel, gele handtas, vanharen, skinny jeans, vrijdag, leren sandalen, sandalen met hak, beige sandalen, blokhak, fashionblogger, & other stories, zomerjas, oranje lipstick, zomeroutfittrenchcoat, handtas geel, gele handtas, vanharen, skinny jeans, vrijdag, leren sandalen, sandalen met hak, beige sandalen, blokhak, fashionblogger, & other stories, zomerjas, oranje lipstick, zomeroutfittrenchcoat, handtas geel, gele handtas, vanharen, skinny jeans, vrijdag, leren sandalen, sandalen met hak, beige sandalen, blokhak, fashionblogger, & other stories, zomerjas, oranje lipstick, zomeroutfit

Wat vliegt de tijd: het is alweer tien juni en ik moet mijn eerste outfitpost van deze maand nog posten. Oeps!

Deze trenchcoat kocht ik jaren geleden een keer bij H&M voor een euro of twinig. Hij was niet eens in de uitverkoop, hij was gewoon zo goedkoop. Het is mijn favoriete zomerjas ooit geworden. In tegenstelling tot veel vrouwen ben ik geen enorme trenchcoat fan. Ik vind de trenchcoat best leuk, maar ook niet meer dan dat. Al zou ik tegen een Burberry natuurlijk nooit ‘nee’ zeggen.

De jas die ik hier draag is meer een wenchcoat (wannabe trenchcoat, haha!). Het is vooral een lap flodderstof. Maar wel een fotogenieke lap stof, wanneer je er een windje op zet.

Ik draag:

& Other Stories top (hier kun je een look alike vinden)
H&M jas (hier kun je een look alike vinden)
Rendezvous of Style via Stad.nl gele handtas (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren leren sandalen met hak (kun je hier vinden)
Jozemiek.com Dare to be Fabulous oorbellen (klik hier voor meer informatie)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties