logo
4 June 2016

Outfit recap mei

Gepost in mijn outfits

Outfit recap mei, strand, bullboxer shoes, fashion blogger, fashio is a party, floral, trendy mode, 10 feet, mustard, h&m trend, jozemiek, thebagstore, outfitinspiratie, lenteoutfit, calvin klein tas, mom jeans, otto, zwarte enkellaaren, festivaltasje, flatformsOutfit recap mei, strand, bullboxer shoes, fashion blogger, fashio is a party, floral, trendy mode, 10 feet, mustard, h&m trend, jozemiek, thebagstore, outfitinspiratie, lenteoutfit, calvin klein tas, mom jeans, otto, zwarte enkellaaren, festivaltasje, flatformsOutfit recap mei, strand, bullboxer shoes, fashion blogger, fashio is a party, floral, trendy mode, 10 feet, mustard, h&m trend, jozemiek, thebagstore, outfitinspiratie, lenteoutfit, calvin klein tas, mom jeans, otto, zwarte enkellaaren, festivaltasje, flatformsOutfit recap mei, strand, bullboxer shoes, fashion blogger, fashio is a party, floral, trendy mode, 10 feet, mustard, h&m trend, jozemiek, thebagstore, outfitinspiratie, lenteoutfit, calvin klein tas, mom jeans, otto, zwarte enkellaaren, festivaltasje, flatformsOutfit recap mei, strand, bullboxer shoes, fashion blogger, fashio is a party, floral, trendy mode, 10 feet, mustard, h&m trend, jozemiek, thebagstore, outfitinspiratie, lenteoutfit, calvin klein tas, mom jeans, otto, zwarte enkellaaren, festivaltasje, flatformsOutfit recap mei, strand, bullboxer shoes, fashion blogger, fashio is a party, floral, trendy mode, 10 feet, mustard, h&m trend, jozemiek, thebagstore, outfitinspiratie, lenteoutfit, calvin klein tas, mom jeans, otto, zwarte enkellaaren, festivaltasje, flatforms

En toen was het alweer juni. Vier juni om precies te zijn. Maar nog niet te laat voor een recap van mei, toch?

Mijn site was gisteren helaas de hele dag offline, dus nog even een verwijzing naar mijn nieuwe vlog. Die heb je mogelijk nog niet kunnen bekijken daardoor, maar hij is er wel degelijk! Afgelopen week heb ik ook weer een nieuwe behind the blog gepubliceerd. Die kun je hier lezen.

Ik heb het al vaker gezegd: mei is mijn favoriete outfitfotomaand. Maar ook juni mag er zijn hoor. Ik houd er ontzettend van dat de dagen zo lang zijn. Elke keer als het zomer is, denk ik weer: hoe ga ik de korte dagen in de winter overleven? Maar dat lukt natuurlijk elke keer weer. Ik zal wel moeten, haha!

De eerste week van mei was het warm, maar de weken erna vooral regenachtig en soms echt koud in mijn beleving. Ik houd heel erg van de warmte, maar heel praktisch is het niet altijd. Vooral voor een dagje strand wil ik echt graag dertig graden. Overige dagen worden outfits er niet echt interessanter op bij heel hoge temperaturen. En warm weer leidt ook maar af van werk.

Ik hoop dat deze recap je wat outfit inspiratie geeft.  Wat vind je de leukste lenteoutfit van de zes? Ik vind het moeilijk kiezen, maar ik ga denk ik voor Floral.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties