logo
26 June 2016

Nieuwe wenkbrauwen (dankzij permanente make-up!)

Gepost in video

Nieuwe wenkbrauwen (dankzij permanente make-up) / Fashion is a party

Vorige week kreeg ik een spannende behandeling: permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Ik heb weinig wenkbrauwen/wenkbrauwhaartjes en was heel nieuwsgierig of permanente make-up wat voor mij zou zijn. Daar kom je natuurlijk alleen maar achter door het te proberen.

Ik heb een video voor jullie gemaakt over mijn “nieuwe wenkbrauwen”, omdat ik me kan voorstellen dat jullie benieuwd zijn naar hoe zo’n behandeling eraan toe gaat.

Deze vorm van permanente make-up is overigens niet permanent, maar semi-permanent: mijn wenkbrauwen blijven ongeveer twee jaar zitten.

Volg Kristina Prkic op Facebook om meer te zien van haar werk. Op haar Facebook-pagina staat ook haar telefoonnummer, voor als je contact wilt opnemen. Meer informatie over beautysalon Moodz vind je hier. Echt een aanrader, ik kom er heel graag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties