logo
8 June 2016

Aztec pom pom sandals

Gepost in fashion

Aztec pom pom sandals, pom pom sandalen, fashionblogger, fashion is a party, aztecprint, pompom sandalen, pompom shoes, pom pom sandals, public desire, sandaaltjes, damesschoenen, schoenentrends 2016, budgetvriendelijk, leuke sandalen, leuke webshop, online shoppen

Een aantal weken geleden schreef ik al over schoenen met pom pom’s. Rond dezelfde tijd werd ik verliefd op dit paar van Mabu by Maria BK. Inmiddels zijn ze helemaal uitverkocht.

Ik kan het niet laten met jullie te delen dat ik gisteren leuke pom pom sandalen vond die wél nog verkrijgbaar en ook nog eens budgetvriendelijk zijn. Bij Public Desire!

Er zijn drie verschillende varianten. Ik vind zelf deze het leukste. Wat vinden jullie?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties