logo
13 June 2016

Real Techniques Brush Cleansing Palette

Gepost in beauty

Real Techniques Brush Cleansing Palette review, real techniques, real techniques brush cleansing palette nederland, brush cleaning, make-up kwasten wassen, make-up kwasten schoonmaken, real techniques brush cleansing gel, real techniques kwasten, real techniques nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Het Real Techniques Brush Cleansing Palette maakt kwasten 55% beter schoon, kun je lezen op de site van Real Techniques. Ik vind dat degene die dat percentage uitgerekend heeft een prijs verdient, want het lijkt mij een lastige berekening. Maar hoe dan ook is het fijn: dat Real Techniques naast hun cleansing gel nu ook een cleansing tool heeft.

…want kwasten wassen is niet mijn hobby. En ik denk dat ik niet de enige ben. Dus alle hulp op dat gebied is welkom.

Real Techniques Brush Cleansing Palette review, real techniques, real techniques brush cleansing palette nederland, brush cleaning, make-up kwasten wassen, make-up kwasten schoonmaken, real techniques brush cleansing gel, real techniques kwasten, real techniques nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Het Brush Cleansing Palette is een roze, ‘ergonomically designed’ palet met drie verschillende texturen. Deze texturen zijn speciaal ontworpen om al het vuil tussen de kwastharen optimaal te verwijderen. Voor de grootste kwastsoorten gebruik je de grofste textuur, voor de kleinste de fijnste textuur.

Hoe het werkt spreekt voor zich. Je brengt wat Real Techniques Brush Cleansing Gel (of een vergelijkbaar product) aan op het palette, maakt je kwast nat, beweegt met je kwast over het palet en spoelt het vuil en schuim uit je kwast. Ik herhaal deze handelingen totdat ik denk dat mijn kwast niet meer schoner kan worden en/of geen kleur meer afgeeft.

Real Techniques Brush Cleansing Palette review, real techniques, real techniques brush cleansing palette nederland, brush cleaning, make-up kwasten wassen, make-up kwasten schoonmaken, real techniques brush cleansing gel, real techniques kwasten, real techniques nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Voor mij is het grote voordeel van dit palet dat ik mijn handen spaar. Dat mijn kwasten beter schoon worden is natuurlijk óók hartstikke fijn, maar ik geloof dat je zonder dit palet (bijna) hetzelfde resultaat kunt bereiken. Alleen… met meer moeite, meer tijd en meer geweld voor je huid. Mijn handen zijn altijd super droog en ook wat geïrriteerd na het wassen van ik weet niet hoeveel kwasten. Dit palet heeft het schoonmaken van make-up kwasten voor mij veel laagdrempeliger gemaakt.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van het Real Techniques Brush Cleansing Palette. Een uitkomst of overbodig? Je koopt ‘m bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties