logo
6 June 2016

Tata Harper Very Bronzing

Gepost in beauty

Tata Harper Very Bronzing, tata harper, babassu, tata harper nederland, tata harper review, tata harper nederland, tata harper very bronzing, contouren, sculpting, fashionblogger, beautyblog, fashionblog, contour cream, bronzing crème, natuurlijke make-up, skin care, high end, luxe make-up

Tata Harper is een natuurlijk en luxe huidverzorgingsmerk dat mijn aandacht trok door haar uitstraling. Het merk doet me een beetje denken aan delilah cosmetics, maar is meer gericht op skin care. Uiteraard zijn er meer verschillen, maar dit is de meest voor de hand liggende.

Tata Harper is opgericht door een gelijknamige dame met de volgende missie: ‘My founding mission was to give the skincare industry a fresh start with highly effective and luxurious antiaging beauty products that are completely free of synthetic and chemical ingredients’.

Tata Harper Very Bronzing, tata harper, babassu, tata harper nederland, tata harper review, tata harper nederland, tata harper very bronzing, contouren, sculpting, fashionblogger, beautyblog, fashionblog, contour cream, bronzing crème, natuurlijke make-up, skin care, high end, luxe make-up

Naast onder andere crèmes, maskers en cleansers heeft Tata Harper ook make-up. Ik probeerde Very Bronzing: een bronzing crème. Deze is speciaal gemaakt om te contouren en goed te combineren met de highlighter van Tata Harper. Aan de textuur en geur merk je gelijk dat het een volledig natuurlijk product is. Geloof het of niet, maar ik vind de bronzer een beetje naar pindakaas ruiken, haha. Toch heb ik nog geen pinda’s tussen de ingrediënten kunnen ontdekken. Hier kun je de ingrediëntenlijst lezen.

Tata Harper Very Bronzing, tata harper, babassu, tata harper nederland, tata harper review, tata harper nederland, tata harper very bronzing, contouren, sculpting, fashionblogger, beautyblog, fashionblog, contour cream, bronzing crème, natuurlijke make-up, skin care, high end, luxe make-up

De crème werkt ontzettend snel en prettig: niet te stroef en niet te nat. Je kunt ‘m goed opbouwen, voor een intenser of minder intens resultaat. Je kunt Very Bronzing aanbrengen met je vingers of met een kwast. Ik denk dat je met de 4.5 ml ontzettend lang kunt doen als ik zie hoeveel ik per keer gebruik.

Tata Harper Very Bronzing, tata harper, babassu, tata harper nederland, tata harper review, tata harper nederland, tata harper very bronzing, contouren, sculpting, fashionblogger, beautyblog, fashionblog, contour cream, bronzing crème, natuurlijke make-up, skin care, high end, luxe make-up

Je kunt Tata Harper Very Bronzing in Nederland hier kopen.


Foto’s door mij.


  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties