logo
5 June 2016

The Body Shop Fresh Nude Foundation en Shade Adjusting Drops

Gepost in beauty

The Body Shop Fresh Nude Foundation en Shade Adjusting Drops, the body shop, the body shop fresh nude foundation, the body shop shade adjusting drops, fashionblogger, fashion is a party, beautyblog, the body shop fresh nude foundation review, the body shop shade adjusting drops review, foundation review, hydraterend, skin care, foundation lichte huid, the body shop, the body shop webshop, the body shop kortingscode, the body shop fresh nude foundation chelsea porcelain

Om met de deur in huis te vallen: de The Body Shop Fresh Nude Foundation vind ik een fantastische foundation! Er zijn maar weinig make-up producten die ik weer opnieuw zou kopen. Niet omdat ze niet goed zijn, maar omdat ik het leuk vind om telkens weer een ander product te proberen. Maar de The Body Shop Fresh Nude Foundation zou ik zo weer mee naar huis nemen.

The Body Shop Fresh Nude Foundation en Shade Adjusting Drops, the body shop, the body shop fresh nude foundation, the body shop shade adjusting drops, fashionblogger, fashion is a party, beautyblog, the body shop fresh nude foundation review, the body shop shade adjusting drops review, foundation review, hydraterend, skin care, foundation lichte huid, the body shop, the body shop webshop, the body shop kortingscode, the body shop fresh nude foundation chelsea porcelain

Echt alles aan deze foundation is fijn. Het begint al met dat er zestien tinten zijn. Lekker veel, waardoor de kans groter is dat er een perfecte match is met je huidtint.

De finish is semi-matte. Dat betekent dat de foundation je geen glimhoofd, maar ook geen afgepoederd hoofd geeft (hoewel dat laatste bij een foundation ook eigenlijk niet voorkomt). Precies goed dus. De Fresh Nude Foundation heeft een hydraterende formule, waardoor hij heel prettig aanvoelt op de huid. Ingrediënten zijn onder andere Engels rozenwater (zijn jullie ook benieuwd of rozenwater uit een ander land anders ruikt?) en aloë vera. Dat maakt de foundation fris. Fijn voor zomers weer: er zit SPF 15 in. Dat is geen hoge factor natuurlijk, maar alle beetjes helpen.

The Body Shop Fresh Nude Foundation en Shade Adjusting Drops, the body shop, the body shop fresh nude foundation, the body shop shade adjusting drops, fashionblogger, fashion is a party, beautyblog, the body shop fresh nude foundation review, the body shop shade adjusting drops review, foundation review, hydraterend, skin care, foundation lichte huid, the body shop, the body shop webshop, the body shop kortingscode, the body shop fresh nude foundation chelsea porcelain

Dan de dekking. Dit is voor mij vaak een heikelpuntje. Veel foundations vind ik niet dekkend genoeg. De Fresh Nude Foundation heeft een prima dekking: niet enorm, maar ook niet te weinig. Ik heb nog wel de behoefte aan een concealer.

De foundation is gelanceerd samen met Shade Adjusting Drops: een flesje met ‘lightening’ vloeistof en een flesje met ‘darkening’ vloeistof. Je kunt deze flesjes los kopen. Ze zijn er om te mengen met een foundation en deze wat lichter of donkerder te maken. Fijn als je nog een foundation hebt liggen die net iets te donker is bijvoorbeeld. Maar ook fijn wanneer je bijvoorbeeld in de zomer wat bruiner bent en in de winter wat lichter. Je hoeft dan geen nieuwe foundation te kopen.

The Body Shop Fresh Nude Foundation en Shade Adjusting Drops, the body shop, the body shop fresh nude foundation, the body shop shade adjusting drops, fashionblogger, fashion is a party, beautyblog, the body shop fresh nude foundation review, the body shop shade adjusting drops review, foundation review, hydraterend, skin care, foundation lichte huid, the body shop, the body shop webshop, the body shop kortingscode, the body shop fresh nude foundation chelsea porcelain

Ik heb de lichtste tint Fresh Nude Foundation – Chelsea Porcelain- en die is voor mij perfect. De Shade Adjusting Drops heb ik dan ook niet nodig om te mengen. Maar… het is wel leuk “speelgoed”. Ik heb ermee geprobeerd te contouren en dat ging prima. Daar kun je de drops dus ook voor gebruiken.

The Body Shop Fresh Nude Foundation en Shade Adjusting Drops, the body shop, the body shop fresh nude foundation, the body shop shade adjusting drops, fashionblogger, fashion is a party, beautyblog, the body shop fresh nude foundation review, the body shop shade adjusting drops review, foundation review, hydraterend, skin care, foundation lichte huid, the body shop, the body shop webshop, the body shop kortingscode, the body shop fresh nude foundation chelsea porcelain

De The Body Shop Fresh Nude Foundation koop je hier, de Adjusting Drops hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties