logo
29 July 2016

Boxy braids

Gepost in mijn outfits

Boxy braidsboxy braids, boxer braids, festival, nomad, vlechten, denim jacket, spijkerjack, pantalon, & other stories, adidas, vanharen, cheap monday, tanktop, zonnebril, zonnebril ronde glazen, zara, fashionblogger, zwarte sneakers, zomeroutfitboxy braids, boxer braids, festival, nomad, vlechten, denim jacket, spijkerjack, pantalon, & other stories, adidas, vanharen, cheap monday, tanktop, zonnebril, zonnebril ronde glazen, zara, fashionblogger, zwarte sneakers, zomeroutfitboxy braids, boxer braids, festival, nomad, vlechten, denim jacket, spijkerjack, pantalon, & other stories, adidas, vanharen, cheap monday, tanktop, zonnebril, zonnebril ronde glazen, zara, fashionblogger, zwarte sneakers, zomeroutfitboxy braids, boxer braids, festival, nomad, vlechten, denim jacket, spijkerjack, pantalon, & other stories, adidas, vanharen, cheap monday, tanktop, zonnebril, zonnebril ronde glazen, zara, fashionblogger, zwarte sneakers, zomeroutfit

Ik ben een beetje late on trend met mijn boxy braids, maar daar ben ik gelukkig 22 voor geworden: om daar niet meer wakker van te liggen. Heb ik sowieso nooit gedaan, bedenk ik me terwijl ik het schrijf.

Boxer braids

Boxer braids (ik vind boxy braids leuker klinken) zijn in ieder geval het perfecte kapsel bij warm weer. Maar ook voor als je gaat sporten. Naar een festival gaat. Wanneer je je haar bent vergeten te wassen. Of wanneer je eens wat anders wilt. Eigenlijk zijn boxy braids gewoon het perfecte kapsel dus.

Zwarte sneakers

Ik draag hier zwarte adidas sneakers van vanHaren. Ik heb deze ook in het wit en die draag ik heel veel. Ze zijn zo leuk, omdat je ze een stuk minder ziet dan de Superstar of de Stan Smith. Daar vind ik vanHaren sowieso ideaal voor: merksneakers die (nog) niet iedereen heeft.

Uit je comfort zone gaan

Deze outfit is veel meer ‘nomad’ dan ik eigenlijk ben. Ik vind het leuk om af en toe een beetje in zo’n rolletje te kruipen. Hoewel ik er (natuurlijk) voorstander van ben dat kleding en make-up uitstralen wie je bent en wat bij je past. Maar door af en toe voor een stijl te kiezen die minder dicht bij je staat, kun je nieuwe dingen ontdekken. Bijvoorbeeld dat je veel meer van casual/dressed up/boho/donkere kleuren/of juist pastel blijkt te houden dat je dacht. Het is een beetje als uit je comfort zone gaan (daar is ie weer!) en de magic zien gebeuren.

Ik draag:

Cheap Monday donkerblauwe top (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories zwarte pantalon (hier kun je een look alike vinden)
adidas Neo Advantage Clean zwarte sneakers via vanHaren (kun je hier vinden)
ZARA ronde zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories black hoop earrings (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties