logo
5 July 2016

Vlogging is a party #27 – Backstage bij André Hazes Jr.

Gepost in video

Vlogging is a party, andré hazes junior, danny froger, dinnershow, will's nieuwegein, backstage, sylvia bruens, promodames, vloggen, verse fruit spread albert heijn, fashion is a party, vlog, video, regen, snapchat

Laatst ging ik voor het eerst naar een dinnershow. Ik had daar vooraf niet echt een beeld bij, maar toen ik er eenmaal was ging er een belletje rinkelen hoor… dinner! show! Natuurlijk!

De entertainmentwereld

Onder andere Danny Froger en André Hazes Jr. traden op en ik mocht even backstage. Waar ik ook gezellig kletste met Joyce van Promodames en Sylvia Bruens van Socap hairextensions. De entertainmentwereld is eigenlijk heel erg leuk, vind ik. Mensen hebben het naar hun zin, doffen zich op en vergeten even het gezeur van alledag. Precies wat Dré zegt.

YouTube advies

Verder vraag ik jullie nog even om advies voor mijn YouTube-kanaal. Daarom hoop ik dat je de video wilt afkijken, want ik ben benieuwd naar je mening. Ook naar wat je van de thumbnail vindt van deze week overigens. Ik ben er een beetje mee aan het experimenteren. Deze is net weer even wat anders dan die van de vorige vlog, want daar was ik toch niet tevreden over.

Alvast bedankt voor de support als je een duimpje omhoog doet bij de video en fijne dag vandaag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties