logo
3 July 2016

essence lights of orient

Gepost in beauty

essence lights of orient

De essence lights of orient limited edition is wat mij betreft een geweldige collectie. Hij zou in mei al verkrijgbaar zijn, maar door de bloggers beauty edition collectie is deze verschoven naar eind juni. Als het goed is liggen deze producten nu dus in de winkel!

essence lights of orient

1001 Arabische nachten

De collecte is geïnspireerd op ‘1001 Arabische nachten’ en ziet er dan ook lekker Oosters uit. Ik vind de verpakkingen prachtig. Vooral het oogschaduwpalette en de bronzer mogen er zijn.

Een uitgebreide collectie

Voor mijn gevoel zitten er niet in elke limited edition van essence evenveel producten (hoewel ik het nooit gecheckt heb). De essence lights of orient collectie vind ik in ieder geval behoorlijk uitgebreid. In de collectie zit een oogschaduwpalette met zes kleuren, een eyebrow shader in twee kleuren, matte lipstick in drie kleuren, een bronzer in twee kleuren, een highlighter stick, vier nagellaken en drie tattoovellen. Op de site staan ook nog een blush, een eyeliner, een blush brush en een body splash, maar die liggen niet in de winkel. Een beetje verwarrend…

essence lights of orient

Mijn essence lights of orient look

Voor mijn look gebruikte ik de bronzer in ‘sunkissed beauty’, de lipstick in ‘belly dancing queen’ en het ooschaduwpalette. Van alle drie word ik blij. De lipstick is heel mat, maar ook heel droog. Dat is wel iets om rekening mee te houden. Hij brengt vrij stroef aan, maar de tint en het effect vind ik mooi. Van de bronzer kun je zowel het matte deel gebruiken als het matte deel in combinatie met de highlighter. Je kunt ook de highlighter apart gebruiken (dat heb ik in deze look gedaan), maar dan moet je wel een heel klein kwastje gebruiken, omdat je anders natuurlijk de matte bronzer meeneemt.

essence lights of orientessence lights of orient

Tattoos

Ik ben ook aan de slag gegaan met de tattoovellen. Plaktattoos zijn niet echt mijn ding, maar het is wel weer eens wat anders. Ik heb een paar ‘cuticle tattoos’ geprobeerd en hoewel dat effect voor even best leuk is, blijven ze maar kort zitten. Zeker wanneer je ze op je handen plakt: je hoeft maar íets te doen of de tattoos beschadigen. Grappig voor een festival of iets dergelijks, maar verwacht er niet te veel van. Het aanbrengen ging overigens heel erg makkelijk en zonder problemen.

essence lights of orientessence lights of orient

De prijzen liggen zo tussen de €1,99 (nagellak) en €4,59 (oogschaduwpalette). Heb jij producten uit deze collectie op het oog?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties