logo
1 July 2016

Giorgio Armani Lip Maestro 511

Gepost in beauty

Giorgio Armani Lip Maestro 511

De Giorgio Armani Lip Maestro lijn bestaat sinds 2012. Lip Maestro’s zijn liquid lipsticks met een matte finish. Hoewel niet zo mat als je van de meeste liquid lipsticks gewend bent. Het merk schrijft zelf: ‘More sophisticated than a gloss and brighter than a traditional matte lipstick’.  In ieder geval was Giorgio Armani aardig innovatief in 2012, want – mat of minder mat- ik kan geen merk noemen dat toen al liquid lipsticks verkocht.

Nieuwe kleuren Giorgio Armani Lip Maestro

Sinds kort zijn er zes nieuwe kleuren toegevoegd aan de Lip Maestro Drama Collection, waar ik er één van heb: nummer 511. Een tint die ergens tussen felroze en barbieroze in zit.

Giorgio Armani Lip Maestro 511

High end gevoel

Als ik van één merk een high end gevoel krijg, dan is het wel van Giorgio Armani (oké, en Louboutin). Ik had nog niet eerder een Lip Maestro geprobeerd, maar ben zeker niet teleurgesteld. De textuur voelt super zacht aan op de lippen, de kleur vind ik fantastisch, hij blijft prima zitten en ik word er gewoon blij van.

Giorgio Armani Lip Maestro 511

Mat vind ik ‘m overigens niet, maar ook niet echt glanzend: de finish zit ergens daar tussenin. Dat is dus ook de bedoeling, heb ik het idee: ‘It’s more vibrant than traditional matte finish lipsticks, which can often absorb light and make the wearer look older”.

Giorgio Armani Lip Maestro 511

Je kunt de Giorgio Armani Lip Maestro Drama Collection hier kopen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties