logo
13 July 2016

Jumpsuit

Gepost in mijn outfits

Jumpsuitjumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randjejumpsuit, & other stories, riemen&co, gesponsorde post, blijburg, amsterdam, strand amsterdam, ruitjes, espadrilles, zara, ray-ban, fashionblogger, mirror sunglasses, ray-ban round mirror blue, kwastjes, zomeroutfit, op het randje

Er was een moment in mijn leven dat ik de jumpsuit afzwoor. Dat wil zeggen: ik wilde geen jumpsuits meer kopen/dragen. Ik ben nogal een koukleum, moet je weten, en ik werd er altijd bloedchagrijnig van om in mijn nakie op de wc te zitten rillen. Maar ja, ik heb dit blog niet voor niets ‘fashion is a party’ gedoopt. En niet ‘fashion is comfort’. Dus ik wist ook wel dat het een kwestie van tijd was tot ik weer overstag zou gaan.

Liefde op het eerste gezicht

Toen ik deze jumpsuit zag was het liefde op het eerste gezicht. Ik kan eigenlijk niet zeggen waarom, ik vind het gewoon een heerlijk pakkie. Bas vindt ‘m ook leuk. En gelukkig is het geen winter, dus dat rillen valt momenteel ook wel mee. Ohja, en had ik al gezegd dat je in een jumpsuit en op hakken opeens twee meter lijkt? Waarom had ik de jumpsuit ook alweer afgezworen?

Op het randje

Ik sta er geloof ik om bekend combinaties te maken die op het randje zijn. Mensen zeggen weleens: ‘Eigenlijk klopt het dan niet, maar omdat jij het draagt kan het wel’. Een major compliment, vind ik. Of misschien ben ik naïef en is het gewoon geslijm. In ieder geval denk ik dat het riempje om mijn middel ook zo’n ‘op het randje’ combinatie is. Ik kan me voorstellen dat een ander er niet voor gekozen had. But what can I say? Ik houd waarschijnlijk van randjes.

Riemen&Co

Ik heb de riem uitgezocht bij de webshop Riemen&Co. Misschien zag je ‘m al voorbij komen in deze vlog. Ik ben dol op kwastjes en ik viel voor de originele kleur. De riem is van echt leer en je kunt ‘m natuurlijk zo gek knopen en dragen als je zelf wilt, dus ook op het randje ;-). Dat vind ik leuk!

Omdat het kan

…heb ik dit keer extra, extra, extra veel foto’s gedaan. Met dank aan Bas, die toch altijd maar een engelengeduld moet hebben met mij.


-Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties