logo
25 July 2016

Off I go

Gepost in overig

zeilen, one line a day, clipper jongerenreis, nivea 3-in-1 verzorgende micellair reinigingsdoekjes, fashionblogger, beautyblog, zand, strand, kneipp, lingadore, linda. magazine, paulien cornelisse, zonnebril, vloggen, vlogcamera, clipper, leren zeilen, zeeziek

Daar zit ik dan: zondagavond 22:30. Ik moet morgen om 06:00 uur wegrijden, maar moet mijn koffer nog pakken. Och, ik ben zo’n held met reizen.

Zeilen

Vanaf morgen ga ik leren zeilen. Met zo’n tachtig mensen die ik niet ken. Op een boot zonder Internet. Ik heb me laten vertellen dat ik nog geen SMS kan versturen. Gelukkig heb ik al een tijdje aan het idee kunnen wennen. En het maakt me eigenlijk ook helemaal niets uit of het mee- of tegen gaat vallen. Het wordt hoe dan ook een ervaring om nooit te vergeten en dat is waar ik het voor doe. Toch ben ik wel nieuwsgierig of ik heel misschien ook hooked ga worden?

One Line A Day

Maar goed. Eerst die koffer dus. Hierboven zie je een deel van wat de inhoud gaat zijn. Van pillen tegen zeeziekte tot One Line A Day. Dat boek heb ik mezelf maar kado gedaan (het boek over die cavia ook trouwens). Toen ik nog een Suzje was schreef ik namelijk dagboeken vol. Tegenwoordig gebruik ik nooit meer ouderwets pen en papier om van me af te schrijven. One Line A Day lijkt me wel een toegankelijke manier om er weer mee te beginnen. En als er een moment hét geschikte moment is, dan is het wel deze reis, lijkt mij.

Lingadore

Ook mijn nieuwe bikini gaat mee. Laten we hopen dat het weer het toe laat om ‘m te dragen! Hij is van het merk Lingadore.

Micellair Reinigingsdoekjes

Verder vergeet ik op de één of andere manier bijna altijd om make-up remover mee te nemen als ik weg ga. Het zit gewoon niet in mijn systeem ofzo. Of ik heb de remover wel bij me, maar de watjes niet… Daarom ben ik blij dat NIVEA nu 3-in-1 Verzorgende Micellair Reinigingsdoekjes heeft. Ik gebruik alleen nog maar micellair water als make-up remover en reinigingsdoekjes zijn natuurlijk ideaal voor op reis.

Ik moet opschieten! Au revoir!

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties