logo
23 July 2016

Back to school

Gepost in mijn outfits

l'oreal university, generator hostel amsterdam, designhostel, goodiebag, goodies, nyx, maybelline, l'oreal paris, garnier, fashionblogger, beautyblog, aviator, quay vivienne black, nike air max 1, gestreepte kokerrok, military blouse, zwarte blouse, zusje, zomers, zomeroutfit, balmain x h&m, balmain x h&m blousel'oreal university, generator hostel amsterdam, designhostel, goodiebag, goodies, nyx, maybelline, l'oreal paris, garnier, fashionblogger, beautyblog, aviator, quay vivienne black, nike air max 1, gestreepte kokerrok, military blouse, zwarte blouse, zusje, zomers, zomeroutfit, balmain x h&m, balmain x h&m blouseBack to schooll'oreal university, generator hostel amsterdam, designhostel, goodiebag, goodies, nyx, maybelline, l'oreal paris, garnier, fashionblogger, beautyblog, aviator, quay vivienne black, nike air max 1, gestreepte kokerrok, military blouse, zwarte blouse, zusje, zomers, zomeroutfit, balmain x h&m, balmain x h&m blousel'oreal university, generator hostel amsterdam, designhostel, goodiebag, goodies, nyx, maybelline, l'oreal paris, garnier, fashionblogger, beautyblog, aviator, quay vivienne black, nike air max 1, gestreepte kokerrok, military blouse, zwarte blouse, zusje, zomers, zomeroutfit, balmain x h&m, balmain x h&m blousel'oreal university, generator hostel amsterdam, designhostel, goodiebag, goodies, nyx, maybelline, l'oreal paris, garnier, fashionblogger, beautyblog, aviator, quay vivienne black, nike air max 1, gestreepte kokerrok, military blouse, zwarte blouse, zusje, zomers, zomeroutfit, balmain x h&m, balmain x h&m blouse

De dresscode voor het L’Oreal University event van vorig weekend was (overdag) casual chic. Niet verkeerd, want met die dresscode kun je natuurlijk alle kanten op.

Ik koos voor een nette blouse met een gestreepte kokerrok en daaronder Air Max voor het casual effect. Een zwarte aviator om het af te maken en ik was tevreden. De outfit had wat zomerser gekund, maar het was vorig weekend niet heel warm. Natuurlijk had ik bijvoorbeeld een zomerjurkje aan kunnen doen, maar dan vind ik dit net wat creatiever.

L’Oreal University

Het L’Oreal University event werd georganiseerd door L’Oreal Paris, Maybelline, NYX, Garnier en essie. Die merken vallen allemaal onder het bedrijf L’Oreal. Ons programma begon op vrijdag om 12:00 uur en eindigde een dag later op dezelfde tijd. In de tussentijd kregen we onder andere masterclasses, een diner, een party en een overnachting met ontbijt. De overnachting was in het Generator Hostel in Amsterdam. Niet zomaar een hostel, maar een ‘designhostel’ dat sinds afgelopen maart geopend is.

Diploma

Om in schoolsferen te blijven kregen we aan het einde van het programma een diploma mee naar huis voor de masterclasses die we volgden. Vandaar dus ook de titel Back to school. Verder was de koffer opeens een stuk zwaarder door de goodies die we kregen en de goodiebag die we zelf mochten samenstellen.

Vlog

Ik kwam en ging samen met mijn zusje. Dat was gezellig en ook fijn omdat zij me hier en daar kon helpen met bijvoorbeeld deze outfitfoto’s, maar ook met vloggen. Dus als je je een beter beeld wilt vormen van hoe het event eraan toeging: er komt nog een vlog aan.

Ik draag:

Balmain x H&M blouse (hier kun je look alikes vinden)
ZARA gestreepte kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max 1 sneakers (hier kun je look alikes vinden)
Quay Vivienne Black zonnebril (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties