logo
27 July 2016

Vlogging is a party #30 – Casual chic in Amsterdam

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, sarah rebecca, youtube, the pool amsterdam, l'oreal university, l'oreal event, picknick, nice ijsje, fashionblogger, opel adam, generator hostel, nyx cosmetics, strand, masterclass, youtube, skincare, make-up, party, overnachten, beautyblog

Eerder liet ik je al de outfit zien die ik droeg naar het L’Oreal University event. De vlog van dit event had je nog tegoed!

Marijn van YouTube

De eerste L’Oreal University dag begon met een roze picknick met een volledig natuurlijk ijsje van NICE. Daarna volgde ik een masterclass door een mevrouw die Engels sprak met een zwaar Frans accent. Je wordt uitgenodigd door een Frans bedrijf of je wordt niet uitgenodigd door een Frans bedrijf… Mijn tweede masterclass was “gewoon” in het Nederlands en werd gegeven door Marijn van YouTube. Lekker leerzaam, maar vervolgens gingen we weer over tot de aanleiding van het event: make-up. Ik belandde in de beauty touch up bij visagist Lesley en mijn haar werd gedaan door een jongedame die veel mooier haar had dan mijn haar waarschijnlijk ooit zal worden. ‘s Avonds zat ik gezellig naast Sarah tijdens het diner in The Pool.

Naar het strand

…maar nog voor dat alles ging ik samen met Bas (en mijn big ass bril) naar het strand. Dat is immers de plek waar ik mijn vorige vlog geëindigd was.

Bedankt voor het kijken en leuk als je een reactie achterlaat! Heb je je al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal? Zo ja: top!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties