logo
31 July 2016

Vlogging is a party #31 – Quality time

Gepost in video

Quality time, vlogging is a party, fashion blogger, vlogger, vlog, arnhem, caspar arnhem, hans eten en drinken, acrylnagels, kunstnagels, haar ontkleuren, blond, thuiskapper arnhem, uiteten, warm weer, l'oreal university, donkere lipstick, mua velvet lip lacquer, onweer, river island, huisarts

Deze vlog begint waar de vorige vlog eindigde: op het L’Oreal University event.

Mooi weer

Daarna zie je dat ik genoot van het warme weer. Sommige mensen kunnen er slecht tegen, maar ik ben blij met hoogzomer. Als koukleum voelt het vaak alsof ik niet gemaakt ben voor temperaturen onder de 25 graden. En hoe fijn is het om ‘s avonds laat nog zonder kippenvel in een hemdje naar buiten te kunnen lopen…

Uit eten

Ik neem jullie maar liefst twee keer mee uit eten. Via de camera dan. Op donderdag ging ik met Marriëlle, voor haar verjaardag. At ze nou Manchego of Mancheza haha?! Op zaterdag ging ik met Bas. Nog even quality time voordat ik op maandagochtend voor negen dagen zou vertrekken.

Huisarts

In de categorie ‘minder leuk’ ging ik ook even langs de huisarts. Nadat ik in een vlog had besproken hoe dwangmatig mijn nagelbijten soms kan zijn, kreeg ik super veel goede tips. Onder andere in een mailtje van een kijker. Zij raadt een kliniek voor angst- en dwangstoornissen aan. Daarvoor heb ik een verwijzing van de huisarts nodig en dus besloot ik een afspraak te maken. Overleggen met een arts kan nooit kwaad tenslotte.

Doe je een duimpje omhoog bij de video als je ‘m leuk vond? Wanneer je nog verbetertips voor me hebt, zijn die natuurlijk ook welkom. Bedankt voor het kijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties