logo
10 July 2016

Sally Hansen Airbrush Legs Medium Glow

Gepost in beauty

sally hansen, sally hansen airbrush legs, zelfbruiner, douglas, sally hansen airbrush legs review, sally hansen airbrush legs medium glow, zelfbruiner waterproof, goede zelfbruiner, zelfbruiningsspray, zomer, strand, beautyblog, fashion is a party

Ik ben een witje. Altijd al geweest. En eigenlijk heb ik daar best vrede mee. Of anders gezegd: als ik mag kiezen vind ik een tintje beter staan, maar ik heb er het gedoe niet voor over. Onder gedoe versta ik dan regelmatig in de zon liggen (kost te veel tijd), onder de zonnebank gaan (misschien moet ik dit gewoon eens doen, ik ben nog nooit onder een zonnebank geweest) of zelfbruiner gebruiken (hallo oranje handen). Gelukkig worden zelfbruiningsproducten steeds makkelijker én beter. Ik testte de Sally Hansen Airbrush Legs in Medium Glow.

Perfecte benen

Mijn benen zijn niet mijn favoriete lichaamsdeel. Dat ze ooit perfect zullen worden, daar geloof ik dan ook niet in. Toch kunnen alle beetjes helpen natuurlijk. De Sally Hansen Airbrush Legs doet dat, volgens de verpakking. De spray geeft je benen namelijk niet alleen een tintje, maar zou ook camoufleren en egaliseren. Kijk, daar word ik nou blij van!

Hoe werkt het? 

De Sally Hansen Airbrush Legs spray is geen langdurige zelfbruiner. Het is een spray die je, bij wijze van spreken, ‘s ochtends opspuit en ‘s avonds weer afspoelt. Dat heeft voor- en nadelen. Misschien zit je er niet op te wachten om elke dag te moeten sprayen. De andere kant is dat je bijvoorbeeld niet bang hoeft te zijn voor oranje vlekken die je er niet meer afkrijgt. Niets is (semi-)permanent.

sally hansen, sally hansen airbrush legs, zelfbruiner, douglas, sally hansen airbrush legs review, sally hansen airbrush legs medium glow, zelfbruiner waterproof, goede zelfbruiner, zelfbruiningsspray, zomer, strand, beautyblog, fashion is a party

Medium glow

De zelfbruiner is er in drie tinten: Light Glow, Medium Glow en Tan Glow. Hoewel ik echt een heel lichte huid heb, vond ik Medium Glow niet te onnatuurlijk of donker voor mij.

Waterproof

Ik hoor je denken: als ik ‘m zo gemakkelijk kan afspoelen, dan kan ik ‘m dus niet gebruiken als ik naar zee/het zwembad/op vakantie ga. Natuurlijk wel: Sally Hansen begrijpt ook dat je juist op die momenten wilt dat je benen er goed uitzien. Gelukkig is de spray dan ook waterproof. Hij gaat er alleen af als je (onder de douche) goed boent met water en zeep.

Ben ik tevreden over Sally Hansen Airbrush Legs?

Ja! Al heb ik wel een ‘maar’, die zal ik zo opschrijven. Verder vind ik dat deze Sally Hansen spray doet het wat het belooft. Je sprayt de spray in je handen, smeert het product uit over je benen en mijn benen zijn inderdaad egaler en getint. Ze zien er gewoon een stuk gezonder uit. Je handen even flink wassen (liefst voordat de spray volledig is ingetrokken) en ze zijn in een ommezien weer schoon. Je kunt Airbrush Legs goed op- en afbouwen. Hoe meer je de spray verspreidt en inmasseert, hoe minder er van de kleur overblijft. Hoe vaker je een laagje aanbrengt, hoe intenser de kleur wordt. Bovendien droogt de spray snel op, waardoor je na een paar minuten prima je kleding aankan, zonder bang te zijn voor vlekken. Al durfde ik ‘m niet te testen in combinatie met witte kleding. Dat vond ik toch iets te riskant.

sally hansen, sally hansen airbrush legs, zelfbruiner, douglas, sally hansen airbrush legs review, sally hansen airbrush legs medium glow, zelfbruiner waterproof, goede zelfbruiner, zelfbruiningsspray, zomer, strand, beautyblog, fashion is a party

Oranje handdoek

Na een dag blije benen is het tijd om de spray er weer af te spoelen. En daar komt mijn ‘maar’. Onder de douche krijg je de spray er moeilijk af. Je zíet ook moeilijk in hoeverre je de spray verwijderd hebt, want als het goed is heb je ‘m voldoende subtiel aangebracht. Mijn ervaring is dat er altijd wel ergens een plekje is waar de Airbrush Legs nog niet perfect is verwijderd wanneer je uit de douche stapt. Dat merk je gauw genoeg tijdens het afdrogen. Zeker als je handdoek wit is. Niet alleen in mijn handdoek, ook op mijn beddengoed gaf de spray helaas nog af. Nu heb ik de handdoeken en het beddengoed gelukkig weer prima schoon en wit gekregen, maar toch vind ik dat vlekken in je handdoek niet de bedoeling kunnen zijn.

Ik zou de Sally Hansen Airbrush Legs aanraden, maar vind dat je wel extra alert moet zijn met het verwijderen van dit product. Als het even kan, gebruik dan een oude handdoek voor het afdrogen. En zorg dat je je benen heel goed (schoon en) droog maakt voordat je in bed stapt.

De Sally Hansen Airbrush Legs koop je bijvoorbeeld hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties