logo
19 July 2016

Kiss And Tell

Gepost in mijn outfits

quay kiss and tell, quay kiss and tell zonnebril, quay zonnebril, budget zonnebril, mirror sunglasses, oversized sunglasses, beach outfit, strandoutfit, bikini, slippers, mango, beach hair, zomerjurkje, jurkje pom poms, wit jurkje, de kust, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, weerspiegelende glazenquay kiss and tell, quay kiss and tell zonnebril, quay zonnebril, budget zonnebril, mirror sunglasses, oversized sunglasses, beach outfit, strandoutfit, bikini, slippers, mango, beach hair, zomerjurkje, jurkje pom poms, wit jurkje, de kust, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, weerspiegelende glazenquay kiss and tell, quay kiss and tell zonnebril, quay zonnebril, budget zonnebril, mirror sunglasses, oversized sunglasses, beach outfit, strandoutfit, bikini, slippers, mango, beach hair, zomerjurkje, jurkje pom poms, wit jurkje, de kust, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, weerspiegelende glazenquay kiss and tell, quay kiss and tell zonnebril, quay zonnebril, budget zonnebril, mirror sunglasses, oversized sunglasses, beach outfit, strandoutfit, bikini, slippers, mango, beach hair, zomerjurkje, jurkje pom poms, wit jurkje, de kust, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, weerspiegelende glazenquay kiss and tell, quay kiss and tell zonnebril, quay zonnebril, budget zonnebril, mirror sunglasses, oversized sunglasses, beach outfit, strandoutfit, bikini, slippers, mango, beach hair, zomerjurkje, jurkje pom poms, wit jurkje, de kust, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, weerspiegelende glazenquay kiss and tell, quay kiss and tell zonnebril, quay zonnebril, budget zonnebril, mirror sunglasses, oversized sunglasses, beach outfit, strandoutfit, bikini, slippers, mango, beach hair, zomerjurkje, jurkje pom poms, wit jurkje, de kust, bloemendaal aan zee, zomeroutfit, weerspiegelende glazen

Daar gingen we: naar het strand. Eerst foto’s maken van deze strandoutfit en dan pas met onze billen (en haar) in het zand. Want als ik nog geen foto’s heb, word ik altijd een beetje onrustig. Dan ben ik bang dat mijn mascara tot mijn kin traant – wat stiekem toch al wel gebeurd was. En dat mijn haar uitzakt. Of dat we gewoon in tijdnood komen.

In charge

Andere mensen vertellen me vaak genoeg dat ze er gek van zouden worden dat ik mezelf continu laat achtervolgen door een camera. Maar als Bas me aan het einde van de dag vraagt wat ik het allereerste leuk vond die dag, zeg ik: ‘Foto’s maken’. En dat meen ik echt. Juist ook om dat met Bas samen te doen. Het voelt voor mij als samenwerken als een team en daar word ik blij van. Als ik in charge mag zijn dan ;-).

Bikiniloos

Confession: ik heb geen bikini’s en ook geen badpakken. Best bijzonder hè, voor een (mode)meisje. Het is tijd om daar verandering in te brengen hoor, maar a) ik houd niet van zwemmen en b) ik kan me mijn laatste echte vakantie niet eens meer herinneren. Dus dat is de verklaring. Het betekende in ieder geval dat ik voor dit stranddagje iets anders moest verzinnen dan swimwear. Al neem je naar het strand natuurlijk sowieso wel iets meer om het lijf mee dan alleen een bikini.

Strandoutfit

In dit geval heb ik die bikini helemaal niet gemist, want het was best fris aan de kust. Ik koos voor een wit zomerjurkje en een oversized zonnebril als strandoutfit. De naam van deze zonnebril is Kiss And Tell (vandaar de titel) en als ik hem draag doe ik net alsof hij speciaal voor mij ontworpen is. Want zo voelt het! Als ik een zonnebril zou mogen ontwerpen, dan zou hij namelijk heel erg lijken op deze. Met een achthoekige vorm. En met mega weerspiegelende glazen, waarvan de kleur wordt bepaald door hoe het licht valt.

Ik draag:

& Other Stories wit zomerjurkje (kun je hier vinden)
MANGO slippers (hier kun je look alikes vinden)
Quay Kiss And Tell zonnebril (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

 Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties