logo
2 July 2016

Mijn 15 favoriete beautyproducten van het afgelopen half jaar

Gepost in beauty

Mijn 15 favoriete beautyproducten van het afgelopen half jaar

In juli 2015 deed ik het en in januari 2016 deed ik het weer: mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen zes maanden opsommen. Van de producten die ik toen noemde – de LUSH zeep en Urban Decay oogschaduwpaletten bijvoorbeeld – word ik nog steeds blij.

Ik vind terugkijken leuk, dus ik heb een derde versie van deze beginnende rubriek gemaakt. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Zelf heb ik er in ieder geval veel lol in om deze posts te maken. Het levert mij continu ‘ohja!’ momentjes op.

De selectieprocedure 😉

De selectie die ik heb gemaakt is niet gebaseerd op de producten die ik het afgelopen jaar het liefste gebruikte. In plaats daarvan heb ik mijn selectie gemaakt op basis van de producten waar ik het afgelopen half jaar over geschreven heb. Anders zou het theoretisch namelijk kunnen dat er elk half jaar dezelfde producten in deze rubriek staan.

Van Urban Decay tot Catrice

Dat is heel divers. Wat me opvalt is dat er veel high end merken tussen zitten. Denk aan Louboutin, MAC, Benefit, Giorgio Armani en Tata Harper. Gelukkig zitten Max Factor en Catrice er ook bij. Die kun je gewoon, lekker toegankelijk, bij de drogist kopen. Soms schreef ik overigens in één post over meerdere producten (bijvoorbeeld de Catrice Denim Divine collectie). In dat geval heb ik die collectie als één product meegeteld.

Klik op de foto’s

…want dan ga je naar de posts die ik schreef over de producten. Wellicht leuk om nog eens na te lezen of alsnog te lezen.

urban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a partyurban decay, urban decay make-up, urban decay nederland, fashionblogger, beautyblogger, limecrime, makeup monsters, make-up monsters, giorgio armani lip maestro, essie spring 2016, tata harper, bronzer, wenkbrauwproducten, benefit brow products, louboutin lipstick, urban decay x gwen stefani, benefit air patrol eye shadow primer, max factor foundation, the body shop drops of youth, dr. haushka handcrème, the body shop fresh nude foundation, favoriete beautyproducten, fashion is a party

En toen ik deze post al af had, ontdekte ik dat deze Urban Decay highlighter er ook echt bij had gemoeten. Denken jullie ‘m erbij?

Is er een product in dit rijtje dat je nu tóch maar eens gaat uitproberen? Ik ben benieuwd!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties