logo
6 July 2016

Urban Decay Vice Lipstick

Gepost in beauty

Urban Decay Vice Lipstick

Als je als make-upmerk in één keer honderd kleuren lipstick uitbrengt, dan ben je wat mij betreft een beautybaas. Urban Decay doet het: 100 Urban Decay Vice lipsticks in zes verschillende finishes. Nieuwe kleuren of ‘cult favorites’: tinten die ooit zijn uitgebracht en nu in deze collectie terugkomen. Sommige tinten zijn geïnspireerd op andere Urban Decay lipproducten, oogschaduws en oogpotloden.

Urban Decay Vice Party

De lancering werd een paar weken geleden gevierd met een Urban Decay Vice Party, maar helaas zonder mij. Zoals jullie in deze vlog konden zien kreeg ik onderweg autopech, waardoor ik nooit aankwam. Wél had ik daardoor uren de tijd om mijn Vice lipstick op te doen, dus ben je benieuwd hoe deze kleur op mijn lippen staat, check dan even die vlog.

urban decay vice lipstick, urban decay nederland, ici paris xl, urban decay make-up, urban decay lipstick, paarse lipstick, urban decay vice lip pencils, urban decay vice pandemonium, beautyblogger, urban decay vice party, temptalia, high end make-up, fashion is a party

Pandemonium

De Vice kleur die ik heb heet Pandemonium en is echt paarser dan paars. Heel erg vet! De finish is ‘mega matte’ en toch vind ik de lipstick helemaal niet droog aanvoelen op de lippen. Niet gek, want Urban Decay heeft er verzorgende ingrediënten ingestopt. Bijvoorbeeld aloë vera en jojoba-olie.

Lip pencils

Voor als je met honderd lipsticks nog niet de dag doorkomt: er zijn ook nog eens vijftig bijpassende lip pencils uitgebracht. Door een lip pencil met een lipstick te combineren is het resultaat intenser en extra long lasting.

Temptalia

Check even Temptalia voor swatches van alle Urban Decay Vice Lipstick kleuren. Ik heb flink respect voor Christine, want je zal er maar aanstaan: 120 kleuren swatchen. In Amerika zijn er namelijk nog twintig kleuren extra, exclusief voor Sephora.

Urban Decay is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL en de Urban Decay Vice lipsticks kosten €19,50 per stuk.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties