logo
21 July 2016

Vlogging is a party #29 – Shoppen in de ZARA sale

Gepost in video

zara sale, vlog, vlogging is a party, fashionblogger, clipper jongerenreis, strand, zusje

Nog vier dagen en dan ga ik negen dagen (zonder internet!) de Clipper op.

Wat, waar, hoe?

Het begon allemaal een paar maanden geleden. Op Facebook zag ik een oproep voor iemand die de Clipper jongerenreis wilde vloggen. Zonder er al te veel over na te denken nam ik enthousiast contact op. Bewust een beetje impulsief, want ik dacht: zodra ik ‘ja’ heb gezegd, kan ik niet meer terug. Ik ben immers niet zo’n avonturier. Niet op deze manier in ieder geval. En ik weet echt helemaal niets van zeilen. Noem me verwend, maar negen dagen met tientallen vreemde mensen op een boot zonder internet of een andere vorm van bereik terwijl ik fysiek best zwaar werk moet doen (en corveeën) is best heel erg uit mijn comfort zone. Dat is dus precies waarom ik het doe. Want dat is de plek where the magic happens, zeggen ze toch?

Voorbereiden

In deze vlog zie je dat ik naar de informatieavond ging van de reis. Daar werd ik mentaal al voorbereid op wat komen ging. De komende dagen ga ik me ook verder praktisch voorbereiden. Naast anti-zeeziekpillen (stel je toch voor dat ik negen dagen alleen maar zieziek ben…) ga ik minimaal één boek en een aantal LINDA.’s meenemen. Want het leven zonder internet zou me toch wat tijd moeten opleveren waarin ik kan lezen, lijkt mij. Verder ga ik dus vooral ook vloggen. Voor Randstad, maar ook voor jullie.

Shopping spree

De titel van deze vlog heeft niets met deze reis te maken, maar wel met de shopping spree waarin ik ‘per ongeluk’ terecht kwam met mijn zusje. We vertoefden uren in de ZARA sale. Eerst om te schuilen, later was het allang droog. Ik laat jullie zien wat we zoal tegenkwamen daar én welke ZARA sale items ik mee naar huis nam.

Heb je de vorige vlog nog niet gezien? Die kun je hier bekijken.

Volg me op Snapchat (fashionisaparty) en abonneer je – alsjeblieft- op mijn kanaal. Een duimpje omhoog als je de video leuk vond is ook meer dan welkom. Dankjewel!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties