logo
7 August 2016

Vlogging is a party #32 – Alles liep anders

Gepost in video

clipper, reizen, zeilen, bootreis, randstad, vloggen, vlogging is a party, fashionblogger, mannenavond, jonathan, gladde jongen, arnhem, kwetsbaar opstellen, slapen, emoties, vlogcamera, kijkers

Mijn Clipper verhaal hebben jullie al kunnen lezen, maar in deze vlog kunnen jullie ‘m ook horen.

Dag Clipper

Ik zou voor negen dagen de boot op gaan, maar besloot ‘m al na één nacht gedag te zeggen. Het was lastig om uit te leggen wat er nou precies gebeurd was. Er is namelijk helemaal niet zoveel gebeurd. Niet extern althans, wel met mijn emoties. En die zijn gewoon niet altijd logisch of begrijpelijk. Gelukkig ben ik tevreden over wat ik in deze vlog vertel, want zoals ik het beschrijf is exact zoals het was.

Mannenavond

Bas had voor de vrijdag een mannenavond georganiseerd, omdat ik weg zou zijn. Dat was ik uiteindelijk dus niet, maar ik geloof niet dat dat zo erg was: de mannen vonden mijn vlogcamera wel entertaining. Ze zijn op dit moment met elkaar naar de Sneekweek. Als dat maar goed gaat ;-).

Bedankt voor het kijken. Vergeet niet te reageren (als je het niet voor mij doet, doe het dan voor Jonathan) en een duimpje omhoog te doen als je de video leuk vond. Fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties