logo
9 August 2016

PUMA by Rihanna creepers

Gepost in mijn outfits

puma by rihanna, creepers, puma by rihanna creepers, puma fenty fur poolside slipper, puma by rihanna fur slipper, statement necklace, statement ketting, pantalon, beige pantalon, weekday, mango, h&m trend, zonnebril, strandzuid amsterdam, essence event, make-up, fashionblogger, beautyblogger, bij elkaar geraapt zooitje, ballonnen, sneakerspuma by rihanna, creepers, puma by rihanna creepers, puma fenty fur poolside slipper, puma by rihanna fur slipper, statement necklace, statement ketting, pantalon, beige pantalon, weekday, mango, h&m trend, zonnebril, strandzuid amsterdam, essence event, make-up, fashionblogger, beautyblogger, bij elkaar geraapt zooitje, ballonnen, sneakerspuma by rihanna, creepers, puma by rihanna creepers, puma fenty fur poolside slipper, puma by rihanna fur slipper, statement necklace, statement ketting, pantalon, beige pantalon, weekday, mango, h&m trend, zonnebril, strandzuid amsterdam, essence event, make-up, fashionblogger, beautyblogger, bij elkaar geraapt zooitje, ballonnen, sneakerspuma by rihanna, creepers, puma by rihanna creepers, puma fenty fur poolside slipper, puma by rihanna fur slipper, statement necklace, statement ketting, pantalon, beige pantalon, weekday, mango, h&m trend, zonnebril, strandzuid amsterdam, essence event, make-up, fashionblogger, beautyblogger, bij elkaar geraapt zooitje, ballonnen, sneakerspuma by rihanna, creepers, puma by rihanna creepers, puma fenty fur poolside slipper, puma by rihanna fur slipper, statement necklace, statement ketting, pantalon, beige pantalon, weekday, mango, h&m trend, zonnebril, strandzuid amsterdam, essence event, make-up, fashionblogger, beautyblogger, bij elkaar geraapt zooitje, ballonnen, sneakers

Soms is het leven goed. Als je tussen de make-up zit, aan het water, met een grote zonnebril op je neus en uitzicht op ballonnen bijvoorbeeld.

Bij elkaar geraapt zooitje

Deze outfit droeg ik afgelopen zaterdag naar het event van essence en Catrice. Geen idee wat voor label ik de stijl moet geven, behalve het ‘bij elkaar geraapt zooitje’-label. Hoe dan ook is deze outfit helemaal mij. Ik draag toch het allerliefste combinaties die het eigenlijk net niet zijn, maar waarvan mensen (gelukkig) zeggen dat ik ermee weg kom.

Creepers

Weet je nog dat ik schreef over deze creepers? Dat is alweer een tijdje geleden, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze nog niet aan had gehad. Soms vind ik schoenen gewoon te vet/leuk/mooi om te dragen en wil ik ze liever in een doosje bewaren en er alleen af en toe naar kijken. Prima voor even, maar daarna natuurlijk behoorlijk zonde. Dus hup: daar gingen ze. En ze lopen lékker. Ik was gelijk hooked.

Fenty Fur Poolside Slipper

Nu het zomer is zijn suède creepers misschien niet het eerste waar je aan denkt. In plaats daarvan is de kans groot dat je – wie niet?- in de ban bent van de Fenty Fur Poolside Slipper. De roze vind ik echt fantastisch. PUMA is lekker bezig!

Ik draag:

Weekday bruine top (hier kun je een look alike vinden)
Mango beige pantalon (hier kun je een look alike vinden)
PUMA by Rihanna blauwe creepers (hier kun je look alikes vinden)
H&M Trend statement ketting (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Sara Naus.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties