logo
6 August 2016

essence & Catrice fall/winter 2016

Gepost in beauty

essence, catrice, essence cosmetics, catrice, macarons, essence event, strandzuid amsterdam, xelly cabau van kasbergen, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, essence update 2016, catrice update 2016, essence little eyebrow monsters, goodiebag, mevrouw miauw, marloes budgetproof, amsterdam

Twee keer per jaar wordt het vaste assortiment van essence en Catrice geupdatet. Deze maand is het weer zover!

Event

Ik was vandaag bij Strandzuid in Amsterdam voor een event van essence en Catrice. Daar kon ik het nieuwe vaste assortiment uitgebreid bekijken. Gelukkig kreeg ik daarnaast een niet zo bescheiden goodiebag mee naar huis. Zo kan ik veel producten op m’n gemakje thuis proberen. Neem een kijkje op Instagram (Stories) als je nieuwsgierig bent hoe mega de goodiebag is.

essence, catrice, essence cosmetics, catrice, macarons, essence event, strandzuid amsterdam, xelly cabau van kasbergen, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, essence update 2016, catrice update 2016, essence little eyebrow monsters, goodiebag, mevrouw miauw, marloes budgetproof, amsterdam

Nieuwe mensen leren kennen

Samen met Sara reisde ik naar het event in Amsterdam. Pas gisteren kwam ik digitaal met Sara in contact, ik had haar nog niet eerder ontmoet. Het is zo leuk om dankzij de digitale wereld mensen te leren kennen in de non-digitale wereld! Verder heb ik vandaag tussen het vloggen, foto’s maken en zoetigheden snacken door eindelijk een keer wat langer gekletst met Marloes. Heel leuk, want Marloes is tekstschrijver en ik houd van tekst. Dus ook van tekstschrijvers ;-).

essence, catrice, essence cosmetics, catrice, macarons, essence event, strandzuid amsterdam, xelly cabau van kasbergen, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, essence update 2016, catrice update 2016, essence little eyebrow monsters, goodiebag, mevrouw miauw, marloes budgetproof, amsterdam

essence little eyebrow monsters

Naast het nieuwe vaste assortiment van essence en Catrice heb ik de nieuwe limited edition collectie van essence gezien vandaag. Deze heet little eyebrow monsters en is verkrijgbaar vanaf eind augustus. Uiteraard zit de collectie vol wenkbrauwproducten: van een eyebrow treatment tot een pincet, gel, mascara, sjablonen en pennen. Bekijk hier de details van de essence little eyebrow monsters collectie.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties