logo
25 August 2016

Low budget vs. high end TAG

Gepost in beauty

low budget, high end, low budget vs. high end tag, fashionblogger, beautyblog, maybelline, catrice, miss sporty, bobbi brown, louboutin, urban decay, kortingscode zoeken, gesponsorde post, beauty, high end producten, low budget producten, kortingscode, budgetvriendelijk, high end producten

Vaak schrijf ik over een specifiek beautyproduct. Terwijl het ook best leuk is om eens wat “beschouwender” (dat is wel een erg serieus woord voor een onderwerp als make-up) over producten te schrijven, toch? Daarom besloot ik deze low budget vs. high end TAG in te vullen. Hoe is mijn relatie tot low budget en high end beautyproducten?

1. Heb je het meest low-budget of high end producten in je collectie?

Low budget gaat het winnen, maar ik heb ook aardig wat high end producten. De vraag hierbij is: waar ligt de grens? Wanneer is een product nog low budget en wanneer is het high end?

2. Low budget of high end mascara?

Negen van de tien keer vind ik high end beter. Maar dat mag ook wel als de prijs tien keer zo hoog is. Dus als de prijs ook een afweging is (dat is het altijd, lijkt mij), kies ik toch voor low budget.

3. Low budget of high end foundation?

Hier geldt hetzelfde voor als voor mascara. Máár, hierbij kies ik toch voor high end. Iets wat ik op mijn gezicht smeer vind ik meer waard dan iets wat ik op mijn wimpers smeer.

low budget, high end, low budget vs. high end tag, fashionblogger, beautyblog, maybelline, catrice, miss sporty, bobbi brown, louboutin, urban decay, kortingscode zoeken, gesponsorde post, beauty, high end producten, low budget producten, kortingscode, budgetvriendelijk, high end producten

4. Low budget of high end oogschaduwpalet?

Dit is moeilijk. Je hebt heel goede low budget oogschaduwpaletten en slechte high end oogschaduwpaletten. Ik kies voor high end omdat ik van een high end oogschaduwpalet echt kan genieten: ze zijn vaak mooier vormgegeven, gemaakt van degelijk materiaal en innovatiever.

5. Welk product koop jij altijd van een low budget merk?

Nagellakremover. Maar komt een merk met goede marketing over de brug, dan steek ik mijn hand er niet voor in het vuur dat ik niet overstag ga.

6. En welk product van een high end merk?

Ik denk niets, want ik geef low budget graag een kans.

7. Welk product had je altijd van een duur merk, maar heb je verruild voor een low budget variant?

Ik ben weg van de Oribe Dry Texturizing Spray. Die is behoorlijk prijzig. Dus als ik een low budget alternatief krijg (van Aussie bijvoorbeeld), gebruik ik die met liefde. Al krijg ik alweer Oribe heimwee nu ik dit opschrijf.

low budget, high end, low budget vs. high end tag, fashionblogger, beautyblog, maybelline, catrice, miss sporty, bobbi brown, louboutin, urban decay, kortingscode zoeken, gesponsorde post, beauty, high end producten, low budget producten, kortingscode, budgetvriendelijk, high end producten

8. Van dit product begrijp ik niet waarom er nog geen goede low-budget variant is

Ik vind dat wenkbrauwproducten nog te wensen overlaten op low budget gebied. Er zijn uitzonderingen, maar waarom is er bijvoorbeeld nog geen echt goed, budgetvriendelijk alternatief voor de Make Up For Ever Aqua Brow? Oh wacht, ik ontdek net dat Makeup Revolution een knock off heeft. Iemand deze al geprobeerd?

9. Er is geen luxe merk wat aan dit low budget product kan tippen

Ik geloof dat er altijd producten zijn die aan een ander product kunnen tippen: daarvoor gaan de ontwikkelingen te hard en zijn er te veel producten op de markt. Maar ik vind dat de Max Factor Facefinity All Day 3-in-1 Foundation een heel goede prijs-/kwaliteitsverhouding heeft. Het is geen heel low budget product, maar zijn geld absoluut waard. Dat kun je van veel high end producten niet zeggen.

10. Verwen jij jezelf liever met tien goedkope producten of met één duur product?

Eeuhm, met tien dure producten?! Als ik een geldboom had dan. Aangezien ik die niet heb… Sorry, ik kan niet kiezen. Het hangt helemaal van de producten/het product af.

En jij? Ben je een echt high end junkie of juist een low budget jager? In geval van dat laatste: op deze site vind je veel kortingscodes. Voor beautywebshops, maar bijvoorbeeld ook voor webshops als Zalando, Greetz en Albelli.


– Deze post is tot stand gekomen samen met Kortingscode-zoeken.nl –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties