logo
17 August 2016

MAC Good Luck Trolls Midnight Troll

Gepost in beauty

MAC Good Luck Trolls Midnight Trolls

Trollen en beauty. Niet meteen de eerste combinatie die je zou maken. Toch doet MAC het. Met de MAC Good Luck Trolls collectie.

De film

Trolls is een animatiefilm die komend najaar in de bioscoop verschijnt. Gemaakt door de makers van Shrek en geïnspireerd op het speelgoed uit de nineties. MAC werkte voor de Good Luck Trolls collectie samen met DreamWorks. Zo heeft MAC weer een catchy limited edition collectie en DreamWorks natuurlijk wat promotie voor de film.

A crazy-hued collection

MAC noemt de collectie ‘A crazy-hued collection, as silly as the creatures themselves’. Ik moest even opzoeken wat crazy-hued betekent: gek gekleurd. Met die gekke kleuren is het inderdaad goed gelukt, want er zit onder andere een sheer lime yellow en een rich blue lipstick in de collectie. De namen zijn trouwens ook weer leuk. Zo is er een magenta lipglass met de naam ‘Bubble But’ en een sheer blue lipglass met de naam ‘Twerkquoise’.

MAC Good Luck Trolls Midnight Trolls

De verpakking

Ik moet toegeven dat ik misschien wel meer fan ben van de verpakking dan van de inhoud van deze collectie. Sowieso heb ik een zwak voor limited edition verpakkingen van MAC, maar voor deze helemaal. Neon oranje!

Midnight Troll

Ik heb dus die rich blue lipstick: Midnight Troll. Eerlijk gezegd ging ik ervan uit dat hij paars was. Waarom weet ik niet precies. Pas toen ik ‘m daadwerkelijk op mijn lippen had moest ik concluderen dat hij inderdaad behoorlijk naar blauw neigt. Al vind ik nog steeds dat hij voor paars door kan, als het moet. Het maakt ook niet uit: ik vind ‘m te gek. Ik heb al aardig wat paarse lipsticks in mijn collectie, maar blauw nog niet. Daarom voegt Midnight Troll echt wat toe.

MAC Good Luck Trolls Midnight Trolls

MAC Good Luck Trolls Midnight Trolls

De finish

MAC noemt de finish van Midnight Troll mat, maar wat MAC mat noemt noem ik over het algemeen best glanzend. De lipstick is ook niet zo longlasting als een echt matte lipstick. Na een maaltijd zou ik ‘m even bijwerken. Zeker omdat het zo’n opvallende kleur is.

MAC Good Luck Trolls Midnight Trolls

Goed nieuws: de MAC Good Luck Trolls collectie is nog voor een groot deel verkrijgbaar in de webshop van MAC. Ook de Midnight Troll lipstick kun je daar nog kopen. De collectie is wel limited edition, dus op = op.

Wat vind je van mijn rich blue lipstick? Roept u maar!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties