logo
23 August 2016

Vlogging is a party #34 – Mega goodiebag!

Gepost in video

mega goodiebag, essence, catrice, vlogging is a party, fashionblogger, beautyblogger, event, mevrouw miauw, den bosch, sostrene grene, lush cosmetics, lush den bosch, shoplog, unboxing, eyes lips face, krabpaal, kattenspullen, yuri van gelder, arnhem, amsterdam, strandzuid, blauwe lipstick

Deze vlog begint met mijn tripje naar Amsterdam met Sara.

Fantastische goodiebag

We ging naar het event van essence en Catrice, waar ik eerder al over schreef. De goodiebag was fantastisch. Zoals Sara zei: ‘Nu hoef ik écht de rest van mijn leven geen make-up meer te kopen’. Wat ik overigens ook leuk vond, is dat de visagist op het event mij vroeg om haar op te maken. Hoe cool is zo’n verzoek?! Een beetje onwennig was het ook, want ik ben er helemaal niet aan gewend om iemand anders op te maken. Wel een leuke uitdaging!

Den Bosch

Verder zie je in deze vlog dat ik een dagje naar Den Bosch ging. Dat was lang geleden! Ik vond het heel erg leuk. Amsterdam is en blijft mijn favoriete stad, maar ik denk dat Den Bosch op een goede tweede plek komt. De winkel Søstrene Gene is een aanrader. Nu alleen nog achterhalen hoe je die naam uitspreekt.

Blauwe lipstick

En dan die blauwe lipstick… op bewegend beeld vind ik ‘m er eigenlijk nog beter uitzien dan op de foto. Maar misschien verklaren jullie me wel voor gek dat ik met zo’n kleur de straat op durf. Watch and judge!

Bedankt voor het kijken. Wil je je abonneren op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt? En kom maar op met die ?!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties