logo
30 August 2016

Vlogging is a party #35 – Nieuwe cameralens

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, video, cameralens, canon 50 mm 1.8, canon 50 mm 1.4, canon 50 mm lens, canon 50 mm 1.4 review, fashionblogger, camera outfitfoto's, camera fashionblogger, canon eos 6d, ziek, ijsje, eataliano arnhem, linda magazine

Een wat korte vlog deze keer. Mijn week was niet zo vlogproof, onder andere omdat ik ziek was.

Nieuwe cameralens

Maar wat ik jullie wél even laat zien is mijn nieuwe cameralens. Mijn vorige ging twee weken geleden kapot. Die gebruikte ik heel erg veel, dus kocht ik een vervanger.

YouTube-abonnees scoren

Ook zie je dat ik een ijsje ging halen bij de Italiaan. Daar scoorde ik gelijk nieuwe YouTube-abonnees. Terwijl ouderen nog regelmatig raar opkijken als je met een camera in je hand loopt, zijn jongeren daar echt al aan gewend. Steeds vaker krijg ik van hen de vraag: ‘Ben je aan het vloggen?’.

Bedankt voor het kijken en vergeet je niet te abonneren! Dat kan hier. Tot de volgende keer!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties