logo
11 August 2016

Black and off shoulder

Gepost in mijn outfits

off shoulder, zwart jurkje, little black dress, otto, gesponsorde post, fashionblogger, cluse watches, mules, zomerjurkje, blond, arnhem, vrouwelijk, gala, elegant, zomeroutfitoff shoulder, zwart jurkje, little black dress, otto, gesponsorde post, fashionblogger, cluse watches, mules, zomerjurkje, blond, arnhem, vrouwelijk, gala, elegant, zomeroutfitoff shoulder, zwart jurkje, little black dress, otto, gesponsorde post, fashionblogger, cluse watches, mules, zomerjurkje, blond, arnhem, vrouwelijk, gala, elegant, zomeroutfitoff shoulder, zwart jurkje, little black dress, otto, gesponsorde post, fashionblogger, cluse watches, mules, zomerjurkje, blond, arnhem, vrouwelijk, gala, elegant, zomeroutfit

Toen ik een tijdje geleden over de off shoulder trend schreef was ik er nog niet ontzettend enthousiast over. Met de nadruk op ‘was’.

Midi jurk

Wat later kwam ik dit jurkje tegen bij OTTO en dacht: ik probeer het gewoon een keer. Off shoulder is een (tijdelijke) trend, maar zwart natuurlijk niet. Zodoende vond ik deze midi jurk tijdloos genoeg om hem het voordeel van de twijfel te geven. Hij werd bezorgd, ik trok ‘m aan en was verkocht. Ik voelde me kwetsbaar, maar ook super vrouwelijk. Waarom kwetsbaar? In de stof zie je alles. Of je die dag veel gegeten hebt, maar bijvoorbeeld ook je ondergoed. Gelukkig is de jurk zwart en niet – de horror!- wit. Dat maakt dat de vrouwelijkheid het wint van de kwetsbaarheid.

Een alternatief

Ik was er net op tijd bij, want ik was niet de enige die zichzelf wel in dit jurkje zag lopen: hij is inmiddels uitverkocht. Gelukkig vind je bij OTTO genoeg off shoulder alternatieven. Dit jurkje lijkt bijvoorbeeld erg op die van mij.

Beetje lomp

Terwijl we de foto’s maakten, zei ik tegen mijn pa: ‘Die schoenen zijn een beetje lomp hè’. ‘Nou, heel elegant zijn ze niet’, was zijn antwoord. Ach, ik ging niet naar een gala. En die schoenen zorgen tenminste wel voor een onverwachte twist. Misschien waren deze muiltjes een goed alternatief geweest?

– Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties