logo
15 August 2016

Leopard bag

Gepost in mijn outfits

thebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfitthebagstore, gesponsorde post, luipaardprint, tas met luipaardprint, leopard bag, fab. tassen, fab. by fabienne, hoedje, skinny jeans, loafers, sale, korting, herschell, tommy hilfiger, handtas, flap over bag, fashionblogger, zomeroutfit

Als het op tassen aankomt heb ik de neiging te kiezen voor veilig. Zwart, grijs en vooruit… mijn lievelingskleur geel. Maar in ieder geval effen.

Luipaardprint

Zoals je ziet is deze tas andere koek: de luipaardprint maakt van de tas de eyecatcher van de outfit. Het leuke aan deze look vind ik dat ik hem twee jaar geleden ook had kunnen dragen en hem over twee jaar waarschijnlijk nog steeds leuk vind. Alle items zijn klassiekers. Want ook de luipaardprint mogen we tegenwoordig best tot de klassiekers rekenen, toch?

Flinke korting

Ben jij niet vies van een kittig printje? Dan wil ik je er toch even op wijzen dat je nu flinke korting krijgt op deze Fab. handtas bij TheBagStore. En dat hij bijna uitverkocht is. En – nee, ik geef niet zomaar op- dat de tas zich onderscheidt door haar sluiting. Je kunt ‘m open en dicht doen met maar liefst vier ritsen én een magneet- en drukknoopsluiting. Dat klinkt als een detail, maar is in de praktijk wel degelijk heel handig.

De juiste timing

Of je nu over een paar weken weer naar school moet, je vakantie nog tegoed hebt of het strand net weer ingeruild hebt voor kantoor: de sale van TheBagStore is sowieso de moeite waard. Van een klassieke flap over bag tot een retro ruzak van Herschell: dit is de juiste timing om ‘m te bemachtigen.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties