logo
30 September 2016

All you need is grey

Gepost in mijn outfits

bullboxer sleehakken, gesponsorde post, zomerse outfit, kimono, etnisch, grijze pruik, grijs haar, sonsbeek arnhem, fashionblogger, jeans, nederlands schoenenmerk, bullboxer schoenen, wedge laarzen, herfst, ondergaande zon, golden hour, h&m trend kimono, leren hakkenbullboxer sleehakken, gesponsorde post, zomerse outfit, kimono, etnisch, grijze pruik, grijs haar, sonsbeek arnhem, fashionblogger, jeans, nederlands schoenenmerk, bullboxer schoenen, wedge laarzen, herfst, ondergaande zon, golden hour, h&m trend kimono, leren hakkenAll you need is greybullboxer sleehakken, gesponsorde post, zomerse outfit, kimono, etnisch, grijze pruik, grijs haar, sonsbeek arnhem, fashionblogger, jeans, nederlands schoenenmerk, bullboxer schoenen, wedge laarzen, herfst, ondergaande zon, golden hour, h&m trend kimono, leren hakkenbullboxer sleehakken, gesponsorde post, zomerse outfit, kimono, etnisch, grijze pruik, grijs haar, sonsbeek arnhem, fashionblogger, jeans, nederlands schoenenmerk, bullboxer schoenen, wedge laarzen, herfst, ondergaande zon, golden hour, h&m trend kimono, leren hakkenbullboxer sleehakken, gesponsorde post, zomerse outfit, kimono, etnisch, grijze pruik, grijs haar, sonsbeek arnhem, fashionblogger, jeans, nederlands schoenenmerk, bullboxer schoenen, wedge laarzen, herfst, ondergaande zon, golden hour, h&m trend kimono, leren hakken

Na de video van afgelopen dinsdag kon een outfitpost met mijn grijze pruik natuurlijk niet uitblijven. Nu zie je pas écht hoe het grijs staat. Vind je niet?

Verkleed

Ik vertelde dat ik me verkleed voelde, toen ik de pruik net op had. Inmiddels kan ik je vertellen: dat gaat over. Na een paar uur dragen voelde het haar niet meer als een pruik. Dan is het vooral heerlijk om zoveel haar op je hoofd te hebben! Een dag later had ik best heimwee: zonder pruik is toch een stuk saaier.

Bullboxer sleehakken

In mijn laatste vlog kan je zien dat ik twee paar nieuwe Bullboxer schoenen heb. Yay! Deze Bullboxer sleehakken vind ik tof door de aparte hak. Het bruin zorgt voor een etnisch gevoel en past daardoor mooi bij de kimono. Die kimono maakt van de outfit een zomerse outfit op de deadline. Ter compensatie zijn de sleehakken herfstachtig, dankzij de donkere kleuren en dichte wreef.

Wedge laarzen

Over sleehakken gesproken: zijn deze zwarte wedge laarzen van Bullboxer niet heel gaaf? Volg Bullboxer op Facebook of Instagram voor meer schoenenliefde. Ik ben trots op dit Nederlandse merk! ?


-Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties