logo
20 September 2016

Say yes to the dress

Gepost in mijn outfits

say yes to the dres, otto, zwart jurkje, feestjurkje, only jurkje, pumps, zwarte pumps, zomer, outfit, little black dress, zon, fashionblogger, fashion is a party, gesponsorde postsay yes to the dres, otto, zwart jurkje, feestjurkje, only jurkje, pumps, zwarte pumps, zomer, outfit, little black dress, zon, fashionblogger, fashion is a party, gesponsorde postsay yes to the dres, otto, zwart jurkje, feestjurkje, only jurkje, pumps, zwarte pumps, zomer, outfit, little black dress, zon, fashionblogger, fashion is a party, gesponsorde postsay yes to the dres, otto, zwart jurkje, feestjurkje, only jurkje, pumps, zwarte pumps, zomer, outfit, little black dress, zon, fashionblogger, fashion is a party, gesponsorde post

Feestjurkjes zijn zwaar ondervertegenwoordigd in mijn garderobe. Dat heeft een paar redenen.

1. Te weinig feestjes

Ik heb ze wel, maar ik zoek ze niet op, die feestjes.

2. Te koud

Een jurkje in combinatie met een panty vind ik meestal toch wat minder. Maar blote benen kunnen dan weer niet zonder kou te lijden.

3. Feestjurkjes hebben een te hoge cost per wear

Ik vind het niet leuk om vijf keer achter elkaar hetzelfde (feest)jurkje te dragen. De cost per wear van een feestelijk jurkje is dan al gauw hoog.

Maar ja, als je geen feestjurkjes hebt, dan kun je ze ook niet aan. Niet zonder te lenen of huren tenminste. En dat is toch wel jammer, want het is leuk om sommige dagen te highlighten met een outfit die iets minder casual is dan normaal.

Verkeerd om

Gelukkig ontving ik laatst dit zwarte jurkje met zilverkleurig streepje van OTTO. Die ik per ongeluk verkeerd om heb aangetrokken, haha! Hoe dan ook was ik heel blij dat het de afgelopen weken nog zo’n mooi weer was. ‘Te koud’ was daardoor geen argument.

Zelfbruiner

Bovendien had mijn zelfbruiner zo nog wat te doen. Mijn benen zijn inderdaad drie keer bruiner dan de rest van mijn lichaam. Maar hé: ik hád tenminste bruine benen 😉.


-Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO-


 

Foto’s Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties