logo
6 September 2016

Glitter

Gepost in mijn outfits

Glitterglittersneakers, vanharen, glitters, gestreept, kokerrok, fashionblogger, fashion is a party, blauwpaarse lipstick, gesponsorde post, arnhem, schoenentrends, chelsea boot, 70s trend, glittersneakers, glitterschoenen, lang vest, vanharen campagne, vanharen trendsglittersneakers, vanharen, glitters, gestreept, kokerrok, fashionblogger, fashion is a party, blauwpaarse lipstick, gesponsorde post, arnhem, schoenentrends, chelsea boot, 70s trend, glitterschoenen, lang vest, vanharen campagne, vanharen trendsvanharen, glitters, gestreept, kokerrok, fashionblogger, fashion is a party, blauwpaarse lipstick, gesponsorde post, arnhem, schoenentrends, chelsea boot, 70s trend, glitterschoenen, lang vest, vanharen campagne, vanharen trendsvanharen, glitters, gestreept, kokerrok, fashionblogger, fashion is a party, blauwpaarse lipstick, gesponsorde post, arnhem, schoenentrends, chelsea boot, 70s trend, glitterschoenen, lang vest, vanharen campagne, vanharen trendsvanharen, glitters, gestreept, kokerrok, fashionblogger, fashion is a party, blauwpaarse lipstick, gesponsorde post, arnhem, schoenentrends, chelsea boot, 70s trend, glitterschoenen, lang vest, vanharen campagne, vanharen trends

Laatst liet ik jullie al in een vlog zien dat er voor komend seizoen veel glitterschoenen zijn in de collectie van vanHaren.

Glittersneakers

Deze glittersneakers zijn één van de vele voorbeelden. Het klinkt een beetje hysterisch – glittersneakers-, maar dat valt mee in dit geval. Zwarte pailletten zijn namelijk vrij subtiel, dus heel draagbaar.

Fashion is a party

Ik vond het leuk om de sneakers te combineren met een verder nette outfit en blauwpaarse lipstick. Zo creëerde ik een look die zowel vrouwelijk als sportief en tegelijkertijd lekker eigenzinnig is. Dat vind ik leuk aan een opvallende lipstick: hij schudt een zwart/wit/grijze outfit lekker op. En straalt natuurlijk op en top ‘fashion is a party’ uit.

Alle jaargetijden

Fijn aan deze sneakers is dat ik ze nu al kan dragen, maar ook in het najaar en de winter. Sneakers zijn echt voor alle jaargetijden. Ik zie ze bijvoorbeeld ook al de show stelen onder een boyfriend jeans, sweater en beanie. Of onder een skinny jeans en bikerjack. Hoe zou jij ze combineren?

Schoenentrends

Met deze look kun je mij ook vinden op de trendpagina van de vanHaren webshop. Yay! Neem daar een kijkje, dan kun je gelijk zien wat nog meer schoenentrends zijn voor komend seizoen. De 70s look bijvoorbeeld. Heel erg leuk dat vanHaren nu ook enkellaarsjes heeft met zo’n typische 70s hak. De chelsea boot blijft ook nog even. Een diehard klassieker is dat inmiddels.

-Deze post is samen met vanHaren tot stand gekomen-

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties