logo
22 September 2016

Vlogging is a party #37 – Grey hair party

Gepost in video

UK Premium Quality Wigs and Hair Pieces For Women | LilyHair UK – Lilyhair-uk

Wenkbrauwen touch up

Een paar maanden geleden kon je zien dat ik permanente make-up kreeg voor mijn wenkbrauwen. Door de vakantieperiode had ik nog geen touch up gehad na die eerste behandeling. Nu was het dan eindelijk zover: Kristina maakte mijn wenkbrauwen af. Ik ben zo blij met het resultaat!

Choker

In deze vlog kan je ook zien dat ik ging shoppen voor een nieuwe vanHaren budget challenge. Mocht je die challenge niet kennen, kijk dan even op de Facebook-pagina van vanHaren. Elke maand shop ik een budgetoutfit met vanHaren schoenen. Zo laat ik zien dat er leuk en up-to-date uitzien niet duur hoeft te zijn. Dit keer koos ik voor een roze jurkje en een choker. Je ziet chokers op dit moment o-ver-al (lees: overal op Instagram), maar ik was nog niet zover. Nu ik er zelf één heb, ben ik helemaal om. Het staat echt super leuk, vind ik!

Grey hair party

Tot slot zie je dat ik een feestje had met als dresscode ‘grey hair’. Ik bestelde daarvoor een grijze pruik, dat vertelde ik eerder al. De vraag was alleen nog even of deze op tijd zou zijn voor de grey hair party…

Bedankt voor het kijken en – als het even kan – voor je duimpje omhoog. Have a nice day!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties