logo
27 September 2016

Grijze pruik proberen met Yara!

Gepost in beauty, video

grijze pruik, powderroom d, video, yara, lace front wig, online pruik kopen, grijs haar, lang haar, wig cap, fashionblogger, beauty, barbie, bloopers, grey hair party

Wat een lol had ik, toen ik deze video bewerkte. Ik kon het dan ook niet laten om een rits bloopers aan de video te plakken.

Grijze pruik

Inmiddels kennen jullie het verhaal van mijn grijze pruik wel, toch? Ik wilde al een tijdje deze grijze pruik. Best een prijzig grapje. Toen ik een uitnodiging kreeg voor een grey hair party, dacht ik: nú heb ik een excuus. Met Yara sprak ik af dat we een week eerder een unboxing/eerste-indruk-video op zouden nemen. Helaas kwam de pruik zowel voor de video als voor de party net niet op tijd. Dat kon je in mijn laatste vlog al zien. Beter laat dan nooit besloten we nu alsnog een video te maken.

Yara

Yara’s functie? We vertellen het in de video ook al, maar: Yara is een stuk fanatieker in YouTube-video’s kijken dan ik en bovendien pruikfan. Ze heeft dan ook al veel video’s over pruiken gezien. Daarom schakelde ik voor de gelegenheid haar expertise in. Ze is trouwens een vriendin van me van de middelbare school. Sinds de brugklas hebben we al dezelfde humor ?.

Vragen?

Ik kan me voorstellen dat we lang niet alle pruikvragen beantwoorden in de video. Is er nog iets dat je wilt weten? Laat even een reactie achter!

Doe je een duimpje omhoog als je de video leuk vindt? Bedankt voor het kijken en till next time!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties