logo
10 September 2016

Vlogging is a party #36 – Daten en eten met Vera

Gepost in video

rugpijn, vlogging is a party, vlog, video, vera camilla, amsterdam, outfitfoto's, happy happy joy joy, aziatisch eten, sushi eten, ziek, bureaustoel, woondock duiven, fashionblogger, jonathan, verjaardag, icekarten, zumba, pruik, unboxing, daily make-up routine, housewarming

In de vorige vlog vertelde ik dat ik ziek was.

Keelpijn en rugpijn

De combinatie van mijn klachten was gek: keelpijn en rugpijn. In het begin van deze vlog was ik daardoornog een beetje krakkemikkig. Maar de rugpijn had ook iets positiefs: nu móest ik wel een betere stoel kopen. Op onze houten keukentafeltjes kon ik nog geen vijf minuten zitten namelijk. Hoewel ik er al bijna anderhalf jaar elke dag uren op vertoef, is dat niet echt verstandig. De hoogste tijd voor een “bureaustoel” dus.

Amsterdam

Verder was ik twee dagen in Amsterdam: vrijdag en zondag. Allebei voor een date met Vera. Maar ook voor een meeting bij Ondertussen.nl. Daar schreef ik hier al over.

Guus en Manon

We aten zondag overigens in hetzelfde restaurant als Guus Meeuwis en Manon Meijers. Net nadat het nieuws over hen naar buiten was gekomen. In de media was veel reuring, maar in real life werden ze (gelukkig) gewoon met rust gelaten. 

Doe je een duimpje omhoog als je de vlog leuk vond? Bedankt voor het kijken en fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties