logo
28 September 2016

Colourful

Gepost in mijn outfits

Colourfulfashion is a party, fashionblogger, colourful, & other stories, bershka, puma, suède sneakers, suède puma sneakers, vanharen, national glamour day 2016, roze sneakers, rotterdam, ray-ban round folding, ray-ban round mirror, suède shopper, h&m premium, zomeroutfit, oktober, kleurrijk jurkje, jurkje print, zomerjurkje, blote benenfashion is a party, fashionblogger, colourful, & other stories, bershka, puma, suède sneakers, suède puma sneakers, vanharen, national glamour day 2016, roze sneakers, rotterdam, ray-ban round folding, ray-ban round mirror, suède shopper, h&m premium, zomeroutfit, oktober, kleurrijk jurkje, jurkje print, zomerjurkje, blote benenfashion is a party, fashionblogger, colourful, & other stories, bershka, puma, suède sneakers, suède puma sneakers, vanharen, national glamour day 2016, roze sneakers, rotterdam, ray-ban round folding, ray-ban round mirror, suède shopper, h&m premium, zomeroutfit, oktober, kleurrijk jurkje, jurkje print, zomerjurkje, blote benenfashion is a party, fashionblogger, colourful, & other stories, bershka, puma, suède sneakers, suède puma sneakers, vanharen, national glamour day 2016, roze sneakers, rotterdam, ray-ban round folding, ray-ban round mirror, suède shopper, h&m premium, zomeroutfit, oktober, kleurrijk jurkje, jurkje print, zomerjurkje, blote benenfashion is a party, fashionblogger, colourful, & other stories, bershka, puma, suède sneakers, suède puma sneakers, vanharen, national glamour day 2016, roze sneakers, rotterdam, ray-ban round folding, ray-ban round mirror, suède shopper, h&m premium, zomeroutfit, oktober, kleurrijk jurkje, jurkje print, zomerjurkje, blote benen

Deze look was waarschijnlijk de laatste met blote benen van dit jaar. Het voelt nog aardig zomers, maar het is toch echt alweer bijna oktober.

Suède PUMA sneakers

Weet je dat je deze suède PUMA sneakers nu kunt kopen bij vanHaren? En dat ze er ook in het mintgroen en crèmekleur zijn? Ik vind ze zo leuk! Ze lijken op PUMA sneakers die ik een paar jaar geleden had, maar al een tijdje niet meer heb. Ik miste ze regelmatig, maar nu heb ik dus gelukkig deze fijne vervangers.

Kleurrijk jurkje

Dit kleurrijke jurkje kocht ik vorige zomer, maar had ik dit seizoen nog helemaal niet gedragen. Zonde, want ik word er vrolijk van! Het enige nadeel is dat je flink moet strijken na het wassen (en dat is niet mijn hobby…).

National Glamour Day 2016

Weet je trouwens dat het aanstaande zaterdag weer National Glamour Day is? En dat je dan dus weer bij veel winkels kunt shoppen met korting? Ik ben super verliefd op deze jas van MANGO ?. In de MANGO webshop krijg je zaterdag -20% korting met de kortingscode 5GLAMDAY.

Ik draag:

& Other Stories jurkje (hier kun je een look alike vinden)
Bershka spijkerjack (hier kun je een look alike vinden)
PUMA Smash SD sneakers via vanHaren (kun je hier vinden)
H&M suède shopper (hier kun je een look alike vinden)
Ray-Ban Round Folding RB3532 zonnebril (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties