logo
9 September 2016

Ray-Ban Hexagonal

Gepost in fashion

ray-ban hexagonal, ray-ban, de bijenkorf, zonnebril, avondzon, arnhem, fashionblogger, heater, terras, gekke vormen, zeshoekig, quay australia, herfst, zomer, designer zonnebril, ray-ban zonnebril

Het moment dat ik de Ray-Ban Hexagonal voor het eerst zag, aan het begin van deze zomer… ik was op slag verliefd.

Gekke vormen

Zonnebrillen + gekke vormen = ware liefde. Zie ook deze Quay Australia zonnebril. De Ray-Ban Hexagonal is een stuk minder oversized dan de Kiss & Tell van Quay, wat naar mijn mening ook beter bij het merk past. Daarnaast heeft de Ray-Ban heeft minder hoeken: zes in plaats van acht.

Avondzon

De herfst begint in zicht te raken, maar gelukkig gaf Moeder Natuur ons deze week nog volop zomer kado. Ik moet nog wat wennen aan de al best korte dagen, maar het voordeel is dat de lage zon lekker fotogeniek is.

Heater

Deze foto maakten we gisteren, rond een uur of acht ‘s avonds. Een uurtje later pakten we een terrasje. Daar kregen we “ruzie” met de buren, omdat de ober de heater aan had gedaan voor mij. “Ik begrijp niet dat je het nú koud kunt hebben”, zeiden ze. Tja, mijn thermometer staat nou eenmaal het hele jaar ingesteld op zomer. Dat wordt nog wat als de herfst zich écht aandient.

Ook verliefd op de Ray-Ban Hexagonal? Je kunt ‘m hier kopen.

Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties