logo
2 September 2016

Vitrage

Gepost in mijn outfits

kanten vest, saint tropez fashion, fashion blogger, vitrage, mom jeans, zomeroutfit, cropped top, suède sandalen, vanharen, h&m, primark, amsterdam, anyone?, ondertussen.nl, anna nooshin, kanten jurkje, ziekkanten vest, saint tropez fashion, fashion blogger, vitrage, mom jeans, zomeroutfit, cropped top, suède sandalen, vanharen, h&m, primark, amsterdam, anyone?, ondertussen.nl, anna nooshin, kanten jurkje, ziekkanten vest, saint tropez fashion, fashion blogger, vitrage, mom jeans, zomeroutfit, cropped top, suède sandalen, vanharen, h&m, primark, amsterdam, anyone?, ondertussen.nl, anna nooshin, kanten jurkje, ziekkanten vest, saint tropez fashion, fashion blogger, vitrage, mom jeans, zomeroutfit, cropped top, suède sandalen, vanharen, h&m, primark, amsterdam, anyone?, ondertussen.nl, anna nooshin, kanten jurkje, ziekkanten vest, saint tropez fashion, fashion blogger, vitrage, mom jeans, zomeroutfit, cropped top, suède sandalen, vanharen, h&m, primark, amsterdam, anyone?, ondertussen.nl, anna nooshin, kanten jurkje, ziekkanten vest, saint tropez fashion, fashion blogger, vitrage, mom jeans, zomeroutfit, cropped top, suède sandalen, vanharen, h&m, primark, amsterdam, anyone?, ondertussen.nl, anna nooshin, kanten jurkje, ziek

Vandaag ga ik eindelijk weer naar Amsterdam. Not realy benoemenswaardig (zondag ga ik ook bijvoorbeeld), maar ik heb er zin in en meld het daarom toch even.

Energie

Amsterdam geeft energie en ik kan wel wat energie gebruiken. Deze week was ik nog steeds niet helemaal fit namelijk. Zie ook de laatste vlog, waarin ik vertelde dat ik ziek was.

Anyone?

Ik heb een afspraak op het kantoor van Anyone?. Toen ik de hoofdredacteur van Ondertussen.nl (dat is een website van Anyone?) mailde, schreef ze terug: ‘Ik ken jou wel. Jij schreef toen zo’n eerlijke review over het boek van Anna Nooshin’. En nee, dat heeft ze niet eens op kunnen zoeken. Ik schreef die post voor VERSUS A en VERSUS A is helaas niet meer online. Maar moest ik er nou trots op zijn of niet dat die post blijkbaar indruk maakte? Gelukkig schreef ze dat ik het positief mocht interpreteren.

Vitragegordijntje

In deze outfit draag ik een vitragegordijntje van Saint Tropez dat ik geweldig vind. Het is echt een item dat op de hanger niet opvalt, maar dat in de juiste combinatie veel kan toevoegen. Er is trouwens ook een beeldig jurkje van dezelfde stof.

Ik draag:

Primark witte cropped top (hier kun je een look alike vinden)
Saint Tropez kanten vest (hier kun je een look alike vinden
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren suède sandalen (hier kun je look alikes vinden)
H&M goudkleurige ketting (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Marriëlle Frederiks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties