logo
25 October 2016

Vlogging is a party #41 – Backstage bij Maybelline

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, maybelline, maybelline social media, maybelline commercial, fashionblogger, l'oreal, silvana hoekstra, caroline maybelline, joëlle romita, visagist, filmset, maybelline fit me matte & poreless foundation, beautyblogger, influencer, urban chef arnhem, roze taart, jarig, gebroken nagel, nagelstylist, jozemiek.com, kettinkje, tas, unboxing, sarah rebecca

Vorige week dinsdag was ik in Amsterdam voor opnames van een Maybelline video die binnenkort te zien is op de social media kanalen van Maybelline.

Backstage

In deze vlog geef ik je een kijkje backstage. Het was een super leuke ervaring! Al is het maar omdat ik zoiets niet elke dag doe, dus fijn voor de afwisseling. Maar ook omdat ik alles wat met make-up en camera’s te maken heeft heel cool vind. Ik dacht overigens dat ik aan die camera’s toch aardig gewend ben, maar op een set staan met een hele crew om je heen geeft alsnog a whole lot of spanning. Doe ik niet heel onnatuurlijk? Zijn mijn antwoorden niet stom? Zit mijn haar wel leuk? Dat moet allemaal nog blijken, want ik heb het eindresultaat nog niet gezien. Het wordt overigens een video van anderhalve minuut, waarin ik de aandacht deel met vijf andere meiden: Sarah, Lisa, Wendy, Jamey en Sanne. Waarschijnlijk hadden ze dus aan mijn drie beste seconden genoeg ?.

Bijna jarig

Verder ben ik bijna jarig (nog twee dagen!) en zie je in deze vlog hoe mijn birthday shoot eraan toeging. Niet optimaal, want mijn fotograaf (aka the dad) was ziek, ik was op de verkeerde locatie, vergat mijn vlogcamera en ga zo maar door. Positiever nieuws: Anneke van Urban Chef had een prachtige wit met roze taart voor me gemaakt als accessoire voor de foto’s. Een beter pre-verjaardagskado kon ik me eigenlijk niet wensen. Alhoewel… ik zit al een tijdje te kwijlen op deze vintage look loafers van Esprit. Je bent een schoenenmeisje of je bent het niet.

Vond je de vlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog ?. Fijne dag en bedankt voor het kijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties